Zovu je zvijezdom u usponu!

Knoll opet nosi seksi, kockasti dres, ali razlog ovaj put nije utakmica, već nešto sasvim drugo!

Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 +19 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll obavijestila je svoje pratitelje da je dala intervju za tabloid TMZ-u, no nije otkrila točnu temu razgovora.

Ivana Knoll objavila je fotografiju u navijačkom izdanju, no ovoga puta u pitanju nije bila utamkica, već je bila riječ o gostovanju na TMZ-u, jednom od najpoznatijih svjetskih tabloidnih portala.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Za tu prigodu odabrala je crvene tajice visokog struka na koje je kombinirala top s crveno-bijelim kockicama. Srebrni nakit, crveni ruž i ispeglana kosa sjajno su se uklopili.

"Hvala vam što ste me primili", napisala je Knoll.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Zvijezda u usponu", "Seksi", "Tako si lijepa!", "Ljepotice", "Superzvijezda u nastajanju", "Božanstveno lijepa i seksi", "Jednostavno savršena poput prave boginje s predivnim osmijehom", nizalo se u komentarima.

Inače, Ivana nakon Miamija uživa u Los Angelesu, a od tamo se pohvalila odlaskom na koncert pjevača Jasona Derula.

Za ovaj izlazak odjenula je ultrakratku crnu haljinicu te je pokazala svoje duge noge, a ni raskošni dekolte nije mogao proći nezamijećeno. Nakon odlaska u klub otkrila je kako se nalazi u VIP loži pa se pohvalila i videom na kojem pleše s Jasonom. Poslije koncerta javila se iz kreveta, u kojem se previjala u spomenutoj kombinaciji, a poglede je mamila njezina bujna stražnjica.

Knoll je krajem prošle godine privukla veliku pozornost na Svjetskom prvenstvu u Katru kao najseksepilnija navijačica, a tako je i započela njezina karijera kada su je primijetili na tribinama na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

No, osim fotografa, Knoll su zamijetili i brojni holivudski zavodnici, pa je tako dosad uživala i u društvu Leonarda DiCaprija, Jamieja Foxxa i Drakea.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 +16 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Celebrity Momčilo Otašević nakon kraha braka s Jelenom Perčin odvažio se na veliku promjenu, sviđa li vam se njegov novi imidž?

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Jakov Kitarović snimljen u izlasku bez supruge Kolinde, a poznato je i zašto se više nigdje ne pojavljuju zajedno

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene