Uz orijentalne ritmove

Ivana Knoll pokazala kako trese atribute u oskudnom izdanju, a nešto je i izvirilo: "Kakav talent, kakve obline!"

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 +19 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll na svojem profilu na Instagramu objavila je video u kojem zavodljivo pleše u mini haljini.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll nakon Svjetskog prvenstva u Katru uživa veliku popularnost na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Svojih više od 3,6 milijuna pratitelja na Instagramu sada je počastila videom u kojem pleše uz orijentalne ritmove, a u fokusu se našla stražnjica koja joj je virila ispod mini haljine.

"Jer vam se jako svidjelo", napisala je u opisu videa koji je skupio više od 150 tisuća lajkova, a nanizali su se i komentari.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Savršena", "Kakav talent, kakve obline", "Seksi", "Zavodljiva i savršena", "Trebala bi puno češće plesati", "Hrvatska nikada u povijesti nije imala toliku internacionalnu podršku", pisali su joj pratitelji, no nisu svi bili oduševljeni.

"Napravit će sve da ostane popularna i nakon Svjetskog prvenstva", "Mislim da je njezino vrijeme prošlo", "Očajnički pokušava zadržati pratitelje", neke su od kritika koje je dobila.

Podsjetimo, Knoll je postala svjetska senzacija zbog svojih oskudnih izdanja u kojima je bodrila Vatrene u Katru, a nedavno je u svojim pričama na Instagramu otkrila i da je sve karte za utakmice Hrvatske platila sama. Poslije Svjetskog prvenstva posjetila je Miami, gdje se provodila u društvu svjetskih faca poput Leonarda DiCaprija, Jamieja Foxxa i Drakea, a nije se uspjela prošetati neopaženo ni New Yorkom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 3 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 Fahriye Evcen, Burak Ozcivit Fahriye Evcen, Burak Ozcivit +24 Fahriye Evcen - 2 Celebrity Turski miljenik žena i njegova lijepa supruga dočekali su novog člana obitelji, njihova ljubav opovrgnula je sve loše glasine

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić +29 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari samo u bodiju uskočila u snijeg, fanovi se ozbiljno zabrinuli: ''Pokrij guzu, prehladit ćeš se!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene