ulovile su je kamere

Pogledajte reakciju mame našeg plesača kad su mu poručili da ovakav sliči na nju: "Lipa si!"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP Mario Roth i Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP Enis Bešlagić i Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP Goran Navojec, Minea i Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP Mama Luciana Plazibata Mama Luciana Plazibata Mama Luciana Plazibata +27 Mario Roth, Enis Bešlagić i Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP Galerija

Luciano Plazibat se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Danijelu Martinović.

Nakon što je pobijedio Antoniju Doru Pleško u okršaju Madonna, Luciano Plazibat se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Danijelu Martinović.

"Ja bih od ovog nastupa samo volio da ona mene pozove na kavu, da mi sjednemo, da ja njoj nešto kažem i da ona meni da životne savjete", rekao je Luciano prije nastupa.

Luciano je izveo Danijelinu pjesmu "Marke nemam", kojom je zabavio sve u studiju, a žiri je nasmijala njegova pojava.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 1 Nekad i sad Pogledajte kako su Antonia Dora i Luciano izgledali prije 13 godina, družili su se još kao djeca, a nešto što su tada sanjali sad je stvarnost: ''Koje su šanse da nas život ovako spoji?''

"Hvala vam za svu ljubav", zahvalio se u Danijelinom stilu nakon nastupa.

"Imao si težak materijal, ovo je poznato kao jedna od najdubljih kompozicija, ne samo u strukturi, nego je intonativno zahtjevna. Ovaj čuveni latino splitski melos nije lako izvesti, taj tekst nije bilo lako za naučiti, a još ga je teže bilo napisati. Ali ti si dao svoj apsolutni minimum i to se vidi, i to će se vidjeti od ocjena. Ali bez obzira na sve, bio si fantastičan", šaljivo je komentirao Goran Navojec.

"Vjerujem da su ovo Huljići pisali kad su tek počinjali, kad nisu imali ni marke. Ti stvarno napraviš svaki put fenomenalnu zabavu, ali pored toga si uradio i dobru imitaciju. Jer sa tim svojim tijelom, koje nije savršeno nego je takvo kakvo je, ti si zaista napravio u karakteru Danijelu Martinović, majke mi", poručio mu je Enis Bešlagić.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat - 3 Celebrity Naš plesač zablistao je kao najseksi baka na Balkanu: "Ja sam malo kratkovidna, ali izgledaš mi kao lijepa žena ovako!"

"Luciano, toliko mi je drago što ti je gljiva dodijelila još jedan ovakav nastup jer je Danijela poznata po svojoj vrckavosti i jednoj lijepoj iskrenoj, energiji. Ja mislim da tebi ovo nije bio težak zadatak", rekao je Mario Roth.

"Ja ću još samo dodat da si ti izvor veselja, zabave, pozitive, osmijehe i svega nečega lijepoga", komentirala je Minea.

Pogledaji ovo In Magazin: Luciano Plazibat - 4 inMagazin Evo što je zbog Dina Dvornika napravio naš sve popularniji influencer: ''Pošto je Dino u pitanju, rekao sam neka bude sve kako treba...''

"Moram ti nešto reći, jako mi sličiš na svoju mamu", ubacio se Mario Roth, a zatim su kamere u publici snimile Lucianovu mamu, koju je Rothov komentar nasmijao. Njenu reakciju pogledajte u videu.

"Lipa si, anđeli ti sliče!" vikao je Lucaino svojoj mami s pozornice..

"Prije par sezona Mario je isto bio Danijela i pjevao je moju omiljenu pjesmu 'Volim barabu', pa molim te bar mi refren otpjeva", zamolio je zatim Luciano Rotha, što je on i učinio.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +33 Renata Končić Minea Celebrity Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sestrom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +26 Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Celebrity Udala se sestra chefa Stjepana iz MasterChefa, ponosni brat objavio je fotografiju s mladenkom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene