dobro se provela

Kolinda je u jednoj od omiljenih aktivnosti opet uživala bez supruga Jakova, a poglede plijeni čak i u sportskom izdanju!

Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Damir Skomrlj/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović u Rijeci je uživo pratila kvalifikacijski susret Davis Cupa između Hrvatske i Austrije.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a danas članica Međunarodnog olimpijskog odbora, velika je podrška našim sportašima, pa tako nije propustila kvalifikacijski susret Davis Cupa između Hrvatske i Austrije u dvorani Zamet u Rijeci.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Fotografi su je snimili tijekom meča našeg Borne Ćorića i Dominica Thiema, a navijala je u crvenoj jakni s logom Hrvatskog olimpijskog odbora. Društvo joj je pravila predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić, a ni ovaj put s njom nije bio suprug Jakov, s kojim je dugo nismo vidjeli u javnosti.

Kolinda je u intervjuu za novi broj časopisa Gloria objasnila i zašto je suprug više ne prati na javnim događanjima.

"Nije se volio, a ni dandanas ne voli se eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", kazala je pa se prijetila kako se u vrijeme kada je bila veleposlanica u SAD-u Jakov učlanio u razne klubove supružnika diplomata i američkih dužnosnika te je stvorio brojna poznanstva.

"Bio je, primjerice, dobar sa suprugom šefa CIA-e, pa je posjetio sjedište u Langleyju. Vjerojatno je uživao u činjenici da je jedan od rijetkih muškaraca u tom ženskom društvu, a kolegice i kolege jako su ga voljeli. Mnogo se trudio i radio, a najviše na humanitarnim inicijativama", prisjetila se pa je istaknula i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda.

Proteklog je tjedna oduševila obožavatelje i svojim novim fotografijama s izleta u Hercegovini koje je objavila na profilu na Facebooku.

"Predivna! Kao curica", "Žena za sva vremena!", "Izgledate savršeno", "Naša ljepotica", "Komad", "Kao da ste u dvadesetima" neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotki, a njezin mladoliki izgled i vitka figura već su neko vrijeme u fokusu javnosti.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić s mamom Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 1 +18 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Celebrity Korana Gvozdić pokazala mamu, od koje je naslijedila mladolik izgled: "Ja ne vjerujem da ta žena ima 70 godina!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Lučić - 3 Milan Lučić - 4 Milan Lučić - 1 Milan Lučić - 2 +4 Milan Lučić Celebrity Hercegovački tajkun Milan Lučić nekad je punio medijske stupce, a sada je snimljen u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene