jedno je ostalo isto

Hercegovački tajkun Milan Lučić nekad je punio medijske stupce, a sada je snimljen u javnosti nakon dugo vremena

Milan Lučić - 4 Milan Lučić - 4 Josip Moler/Cropix 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Lučić - 3 Milan Lučić - 4 Milan Lučić - 1 Milan Lučić - 2 Milan Lučić Milan Lučić Milan Lučić Milan Lučić +0 Milan Lučić Galerija

Milan Lučić nakon dugo vremena snimljen je u šetnji zagrebačkom špicom.

Hercegovački poduzetnik Milan Lučić za vikend je prošetao centrom Zagreba, gdje nije mogao proći neopaženo.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve je preživjela Severina potvrdila: "Znam tko je objavio moju snimku, saznala sam prošle godine"

Nakon što ga dugo vremena nismo imali priliku vidjeti u javnosti, fotografi su ga ulovili na popularnoj špici, a čini se da mu pažnja uopće nije zasmetala.

Lučića je domaća javnost upoznala 2004. godine, kada je procurila njegova eksplicitna snimka sa Severinom, a otada njeguje istu, prepoznatljivu frizuru.

Ona se incidenta prisjetila nakon 17 godina u intervjuu koji je 2021. dala u travnju za srpski magazin Nedeljnik.

"Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi passati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dandanas. Pa kad mi nemaju što reći, onda mi spominju tu nesretnu snimku s broda", ispričala je.

"Ali tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti", prisjetila se tada.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Žanamari Perčić - 3 +27 Žanamari Perčić Celebrity Ogroman otvor kod grudi mamio je sve poglede na Žanamari, a kompliment joj je uputila i poznata kolegica: ''Trebala bi ovako češće''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović - 1 Tarik Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 12 Tarik i Lejla Filipović - 2 +16 Tarik i Lejla Filipović - 3 Zanimljivosti Tarik Filipović podijelio je rijetku fotografiju sina, a razlog je vrlo poseban: ''Hvala što si skinuo embargo s objavljivanja fotografija...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene