Promijenila je imidž

Sjećate li se Kim Verson? Sa samo 16 godina ukrala je srca publike, a od sramežljive tinejdžerice postala je lijepa mlada dama!

Kim Verson Kim Verson Tea Cimas/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Verson - 1 Kim Verson - 2 Kim Verson - 3 Kim Verson - 4 Kim Verson - 5 Kim Verson - 6 Kim Verson - 7 Kim Verson (Foto: Instagram) Kim Verson i Neven Ciganović (Foto: Instagram) Kim Verson (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +11 Kim Verson, Bojan Jambrošić (FOTO: Josip Ninković) Galerija

Pjevačica Kim Verson nastavila je graditi svoju glazbenu karijeru nakon što je pobijedila u jednoj natjecateljskoj emisiji, prije čak 14 godina.

Kim Verson ukrala je srca publike još prije 14 godina, kada je kao 16-godišnjakinja odnijela pobjedu u jednom hrvatskom talent showu. 

Predviđali su joj veliku karijeru, a Kim je i danas kantautorica koja s vremena na vrijeme objavi novu pjesmu

Svoj prvi album "Vjeruj u snove" objavila je je 2010. godine, iste godine kada je odnijela pobjedu, a drugi "Vrati mi moj svijet" izbacila je osam godina kasnije. Snimila je i album za djecu i mlade "Digni ruke sve do neba". 

Pogledaji ovo Kim Verson - 3 Celebrity Kim Verson počastila je sve jednom poznatom rock izvedbom, a osim pratitelja komentar su joj uputili i kolege sa estrade!

Zatim je 2019. godine sudjelovala na Dori, a za nju je to natjecanje bilo poučno, ali i stresno. Među ostalim je utjelovila glavni lik u mjuziklu "Pepeljuga". Dugi niz godina stvara vlastite skladbe te se okušala i kao autorica scenarija u nekoliko svojih spotova.

Obzirom na to da se na sceni pojavila još kao dijete, Kim je s godinama mijenjala svoj imidž. Od sramežljive tinejdžerice postala je lijepa mlada dama sa zrelim ukusom. 

Pogledaji ovo Kim Verson Clubzone Kim Verson predstavlja duet s Kristianom Maroltom za pjesmu ''Korak ispred vremena''

Mlada glazbenica sada je izbacila novi singl s njezinim potpisom "Nisam to što žele".

"Kako ostati u svojoj pravoj ulozi i fokusirati se na svoju - ali svoju, ma kakva bila - izvedbu na toj istoj pozornici zvanoj život. Biti različit znači biti prvenstveno iskren prema sebi. Neustrašiv u svijetu preglasnog šaputanja. Jednostavan pred najvećim izazovima", zaključila je. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Julija i Aleksej Navaljni - 4 Julija i Aleksej Navaljni - 5 Julija i Aleksej Navaljni - 3 Julija i Aleksej Navaljni - 7 +14 Julija i Aleksej Navaljni - 8 Zanimljivosti Tko je lijepa supruga Alekseja Navaljnog? Zaljubili su se na prvi pogled prije 25 godina, a ona se do zadnjeg nije prestala boriti za njega

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 2 +26 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka pohvalila se brojem ponuda za brak koje je dobila na Valentinovo, pa potražila savjet svojih pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene