Već joj je 18 godina!

Slavni otac odbija je vidjeti otkako je bila djevojčica, a ona je daleko od njegovih očiju izrasla u kopiju svoje lijepe majke

Katie Holmes i Suri Cruise Katie Holmes i Suri Cruise Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Suri Cruise Katie Holmes i Suri Cruise Katie Holmes i Suri Cruise Katie Holmes i Suri Cruise Tom Cruise, Suri Cruise, Katie Holmes Katie Holmes i Suri Cruise - 1 Katie Holmes i Suri Cruise - 2 Katie Holmes i Suri Cruise - 4 Katie Holmes i Suri Cruise - 5 Tom i Suri Cruise +26 Katie Holmes i Suri Cruise - 3 Galerija

Suri Cruise snimljena je u šetnji sa svojom majkom Katie Holmes, kojoj s godinama sve više nalikuje.

Suri Cruise, kći Toma Cruisea i Katie Holmes, izrasla je u kopiju svoje majke.

Paparazzi su majku i kći ovog tjedna snimili u šetnji New Yorkom, a na fotografijama se čini i kao da je Suri prerasla Katie. Za šetnju obje obukle široke traperice, koje je Suri kombinirala i s traper jaknom te majicom koja otkriva trbuh, dok je Katie obukla bež džemper i baloner.

Suri je u travnju ove godine napunila 18 godina, a sa svojim ocem navodno nema nikakav kontakt od svoje šeste godine.

Tom i Katie svojevremeno su bili jedan od omiljenih holivudskih parova i bili su u braku od 2006. do 2012. godine.

Suri su dobili iste godine kad su se vjenčali i odrastala je pod povećom javnosti, te je ostala upamćena i kao najfotografiranije dijete u Hollywoodu. Kad su joj se roditelji razveli, Suri je imala samo pet godina, a Tom je godinu dana kasnije navodno prekinuo svaki kontakt s njom i do danas ga nije ponosno uspostavio.

Iako je Tom svih ovih godina imao pravo viđati kćer 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. Upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovu braku s Katie, koja se prije devet godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i Suri.

Osim Suri, Cruise ima i sina Connora i kćer Bellu, koje je posvojio tijekom braka s Nicole Kidman, a njih je uspio preobratiti na scijentologiju i oni zbog toga ne komuniciraju s majkom.

Pogledaji ovo Tom Cruise i Suri Cruise Zanimljivosti Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

  Pogledaji ovo Vratolomije Toma Cruisea - 14 Zanimljivosti Ovo su najluđe vratolomije Toma Cruisea za koje nije htio dvojnika: Od držanja za leteći avion do skakanja s litice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Purišić, tata Baby Lasagne Dragan Purišić, tata Baby Lasagne Doček Baby Lasagne u Umagu Doček Baby Lasagne u Umagu - 18 +25 Doček Baby Lasagne u Umagu - 17 Celebrity Otac Baby Lasagne pred našim kamerama skromno poručio: "Ponosan sam, kao i cijela Hrvatska!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska na Eurosongu Maja Blagdan - 10 Maja Blagdan Maja Blagdan i Zlatko Sudac +25 Maja Blagdan Nekad i sad Gdje je danas Maja Blagdan? Povukla se na vrhuncu slave i nije požalila: "Malo sam služila narodu, a sada Bogu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene