je li moguće?

Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Tom i Suri Cruise Tom i Suri Cruise Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Suri Cruise, Katie Holmes Katie Holmes i Suri Cruise - 1 Tom i Suri Cruise - 3 Tom i Suri Cruise - 4 Suri Cruise - 1 Suri Cruise Tom Cruise, Suri Cruise Tom Cruise i Suri Cruise Suri Cruise - 5 Suri Cruise - 4 +16 Suri Cruise - 1 Galerija

Tom Cruise navodno napušta scijentološku crkvu nakon 30 godina zbog kćeri Suri koju je dobio s Katie Holmes.

Legendarni holivudski glumac Tom Cruise navodno napušta scijentološku crkvu, čiji je bio najslavniji predstavnik i zagovornik čak 30 godina.

Prema pisanju stranih medija, zvijezda franšize "Nemoguća misija" tu je odluku navodno donio zbog kćeri Suri koju nije vidio već 10 godina, jer mu je scijentologija to branila.

Tom je kćer dobio s bivšom supruga, glumicom Katie Holmes, a nakon što su se razveli 2012. godine, njoj je pripalo skrbništvo, uz alimentaciju od 400 tisuća dolara mjesečno dok Suri ne napuni 18.

Cruise je kćeri navodno redovito slao pisma koja je njezina majka skrivala, no pisalo se i da ih je Suri kasnije pronašla u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželjela vidjeti s njim.

Nije poznato je li se nakon toga dogodio njihov susret, no Mirror piše da je prošlo cijelo desetljeće od njihova zadnjeg susreta.

Suri je danas 17 godina i odrasla je u sliku i priliku svoje majke, s kojom je jako bliska.

Osim Suri, Cruise ima i sina Connora i kćer Bellu, koje je posvojio tijekom braka s Nicole Kidman, a njih je uspio preobratiti na scijentologiju i oni zbog toga ne komuniciraju s majkom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković - 2 Sandra Perković +9 Sandra Perković Celebrity Je li ovo jedno od najseksi izdanja Sandre Perković? Utegnula se u sićušan korzet, a riskantni dekolte jedva je sve držao na mjestu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Al Bano Al Bano i Romina Power Al Bano i Romina Power s djecom - 4 Al Bano i Romina Power s djecom - 3 +8 Al Bano i Romina Power s djecom - 7 Zanimljivosti Obitelj supruge jednog od najbogatijih Hrvata 30 godina prati misteriozna tragedija, a zbog jedne rečenice svi su najviše patili

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene