majčina preslika

Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

Suri Cruise Suri Cruise Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Suri Cruise - 5 Katie Holmes i Suri Cruise - 4 Katie Holmes i Suri Cruise - 1 Katie Holmes i Suri Cruise - 2 Katie Holmes i Suri Cruise - 3 Katie Holmes i Suri Cruise - 3 Katie Holmes i Suri Cruise - 2 Katie Holmes i Suri Cruise - 1 Tom i Suri Cruise - 4 Tom i Suri Cruise - 3 +23 Tom i Suri Cruise - 2 Galerija

Glumica Katie Holmes i njezina kći Suri Cruise viđene su u šetnji New Yorkom, javnost se svaki put iznenadi koliko su slične.

Glumica Katie Holmes viđena je u šetnji ulicama New Yorka, a društvo joj je pravila njena maloljetna kćerka Suri Cruise.

Mama i kći nasmijane su razgovarale i prošle pored paparazza odjevene u opuštena izdanja, a iako je Katie nosila sunčane naočale, bilo je nemoguće ne primijetiti koliko 17-godišnja Suri liči na nju.

Liče li vama Katie i Suri?

  • Da
  • Ne baš

Ukupno glasova:

Kćerku je Katie dobila u braku s Tomom Cruiseom, no, njihov obiteljski odnos nije završio bajno.

Tom i Katie bili su jedan od omiljenih i najpopularnijih holivudskih bračnih parova, no nakon pet godina braka objavili su vijest da razvode i bio je to jedan od najvećih prekida u svijetu slavnih. Njihova kći Suri imala je tada samo pet godina, a Tom je godinu dana nakon razvoda prekinuo svaki kontakt s njom. Već godinama mediji pišu kako Tom uopće ne želi biti dio njezina života.

Katie je nakon razvoda dobila skrbništvo nad Suri, a prema dokumentima, Tom joj je pristao plaćati 400 tisuća dolara godišnje sve dok Suri ne napuni 18 godina.

Tom je 2012. godine izjavio da je duboko ožalošćen što je njegova žena podnijela zahtjev za rastavu i otkrio da je ona inicirala razlaz, čime je dramatično okončana jedna od najistaknutijih holivudskih romansa.

Cruise je kćeri navodno redovito slao pisma koja je njezina majka skrivala, no pisalo se i da ih je Suri kasnije pronašla u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželjela vidjeti s njim.

Nije poznato je li se nakon toga dogodio njihov susret, no strani mediji pišu da je prošlo cijelo desetljeće od njihova zadnjeg susreta. Osim toga, pisalo se da Tom kćerku nije viđao zbog odanosti scijentološkoj crkvi koje je bio član, a koja mu je viđanje djeteta branila. No, prošlo ljeto proširila se vijest kako je nakon 30 godina odlučio prestati biti dio kulta.

Osim Suri, Cruise ima i sina Connora i kćer Bellu, koje je posvojio tijekom braka s Nicole Kidman, a njih je uspio preobratiti na scijentologiju i oni zbog toga ne komuniciraju s majkom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luna Fece - 3 Luna Fece - 4 Luna Fece - 2 Luna Fece - 1 +24 Mia Fece - 2 Celebrity Ona je nekad bila jedna od najzgodnijih žena na našim prostorima, a evo kako izgledaju njezine kćeri, podsjećaju na nju u mlađim danima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Cenov i supruga Ilina - 11 Sandi Cenov i supruga Ilina - 5 Sandi Cenov i supruga Ilina - 2 Sandi Cenov i supruga Ilina - 1 +26 Sandi Cenov i supruga Ilina - 3 Nekad i sad Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene