Nad zaljevom

Zavirite u velebno zdanje Zdravka Čolića u Puli, vrtoglava cifra koju je izdvojio za ovaj luksuz mnogima je nezamisliva!

Zdravko Čolić Zdravko Čolić Goran Sebelic / CROPIX 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 6 Zdravko Čolić - 5 Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 11 Zdravko Čolić - 8 Zdravko Čolić - 7 +13 Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 7 Galerija

Pogledajte kako izgleda luksuzno zdanje koje je Zdravko Čolić nedavno kupio u Puli.

Jedan od najvećih glazbenika regije Zdravko Čolić posjeduje nekoliko nekretnina, a nedavno je u javnost dospjela vijest da je kupio stan u Puli.

"Odlučio se za stan u Marini Veruda, u jednoj od zgrada koje se upravo grade u sklopu atraktivnog i skupocjenog projekta smještenog na granici između marine i Pješčane Uvale", izvijestio je Istarski.hr.

Riječ je o kompleksu od pet zgrada, smještenih na brdu iznad marine, koje se nadvijaju nad zaljevom i pružaju pogled na more i luksuzni dio obale.

Cijena stana u stambenom kompleksu kreće se oko 5500 eura po kvadratu, a sami stanovi jedni su od najskupljih i najluksuznijih na tom području.

Kako stan izgleda izvana, pogledajte u nastavku.

Stanovi su uglavnom velike kvadrature, stoga se za prosječni mora izdvojiti oko pola milijuna eura, a Zdravko Čolić je prošle godine, kada su se prodavali stanovi, imao koncert u pulskoj Areni pa mnogi misle da se tom prilikom i zaljubio u kompleks te odlučio na novu investiciju.

Zdravko Čolić jedan je od najpopularnijih glazbenika ovih prostora i sa svoje 72 godine puni arene i koncertne dvorane gdje god zakaže nastup, a čini se kako je i jedan od najbogatijih pjevača.

Prema pisanju američkog portala celebritynetworth.com Zdravkova imovina procjenjuje se na 20 milijuna dolara, a opisan je kao nekadašnja jugoslovenska pop-zvijezda i "srpski Tom Jones".

Osim ove nekretnine u Puli, Zdravko ima i luksuznu vilu u beogradskom naselju Košutnjak gdje živi sa svojom obitelji.

Pogledaji ovo Zdravko Čolić Celebrity Zdravko Čolić u mladosti je uspio zavesti bivšu pobjednicu Eurosonga, no njihova kratka priča nije imala sretan kraj: "Sve je bilo tu, i cvijeće, i svijeće, ali…''

Pogledaji ovo Zdravko Čolić - 1 Clubzone Nova suradnja Zdravka Čolića i Dina Merlina: Poslušajte nostalgičnu glazbenu priču o sudbini stare ljubavi

Pogledaji ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 Celebrity Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Pogledaji ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Clubzone Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić - 1 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 4 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 5 +25 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 3 Celebrity Jelena Rozga u zagrljaju mladog glazbenika nije skidala osmijeh s lica, njihova bliskost dugo je bila tema medija

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Lokas i kćer Noa - 2 Joško Lokas i kćer Noa Joško Lokas i kćer Noa - 1 Joško Lokas i kćer Noa +9 Joško Lokas - 5 Celebrity Joško Lokas u izlazak je poveo lijepu kćer, ponosno ju je prigrlio za fotografiju

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene