Tata i kći!

Joško Lokas u izlazak je poveo lijepu kćer, ponosno ju je prigrlio za fotografiju

Joško Lokas i kćer Noa - 3 Joško Lokas i kćer Noa - 3 Josip Regovic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Lokas i kćer Noa - 2 Joško Lokas i kćer Noa Joško Lokas i kćer Noa - 1 Joško Lokas i kćer Noa Joško Lokas - 5 Joško Lokas - 4 Joško Lokas - 1 Joško Lokas - 2 Joško Lokas - 3 Joško Lokas i Nataša Janjić - 4 +3 Joško Lokas i Nataša Janjić - 1 Galerija

Domaći televizijski voditelj Joško Lokas u rijetki izlazak poveo je svoju 22-godišnju kćer Nou, zajedno su pozirali za fotografe.

Jedan od omiljenih domaćih televizijskih voditelja Joško Lokas bio je na proslavi četvrtog rođendana podcasta Ane Radišić.

U svoje društvo poveo je svoju predivnu 22-godišnju kćer Nou, a za fotografe su zajedno pozirali prigrljeni.

Joško Lokas je Nou dobio u braku s bivšom suprugom Ivanom Silom.

Osim nje ima još dva sina, Jakova i Tomu.

Od javnosti ju je dosad skrivao, a s njim je bila i na trećem rođendanu prošle godine kad je također ukrala svu pozornost.

Inače, Lokas je od 2012. do 2014. godine bio u braku s našom glumicom Natašom Janjić

Pogledaji ovo Antea Kodžoman Nekad i sad Bila je Kraljica Hrvatske i jedna od najtraženijih manekenki, a onda je nestala iz javnosti i napravila potpuni zaokret u karijeri!

Pogledaji ovo Milica Pavlović u Areni Zagreb - 6 Celebrity Milica Pavlović zapjevala je u Areni Zagreb: Sve pršti od zlata, a u našoj galeriji pogledajte djelić vatrene atmosfere!

Pogledaji ovo Sandra Elkasević - 1 Celebrity Naša zlatna sportašica povodom posebnog dana počastila je pratitelje fotkama u badiću: "Nikad se nisam osjećala ovako sjajno!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Pisarović i Milica Pavlović u Areni Zagreb - 3 Vesna Pisarović i Milica Pavlović u Areni Zagreb - 2 Vesna Pisarović i Milica Pavlović u Areni Zagreb - 1 Vesna Pisarović i Milica Pavlović u Areni Zagreb - 4 +28 Vesna Pisarović i Milica Pavlović u Areni Zagreb - 3 Celebrity Vesna Pisarović bila je gošća na velikom koncertu omiljene folkerice u Areni Zagreb, njezin dolazak sve je iznenadio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek - 1 Salma Hayek Salma Hayek - 4 +25 Salma Hayek - 3 Celebrity Uska haljina Salme Hayek istaknula je svaki detalj njezina tijela, raskošni dekolte jedva je stajao na mjestu

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene