evo kako izgleda danas

Bila je Kraljica Hrvatske i jedna od najtraženijih manekenki, a onda je nestala iz javnosti i napravila potpuni zaokret u karijeri!

Antea Kodžoman Antea Kodžoman Biljana Gaurina/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman Antea Kodžoman Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger Antea Kodžoman, Maja Cvjetković Maja Cvjetković, Antea Kodžoman Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger, Franz Schilniger Antea Kodžoman - 1 Antea Kodžoman - 2 Antea Kodžoman - 3 Antea Kodžoman - 4 +19 Antea Kodžoman - 5 Galerija

Antea Kodžoman snimljena je u rijetkom izlasku, pogledajte koliko se promijenila od najslavnijih dana.

Okrunjena domaća ljepotica Antea Kodžoman svojevremeno je bila i jedna od najtraženijih hrvatskih manekenki, a onda se na vrhuncu karijere odlučila povući iz javnosti.

Manekensku karijeru izgradila je nakon osvajanja titule Kraljice Hrvatske 1999. godine i neko je vrijeme radila u Milanu, a sve to ponajviše može zahvaliti poduzetnici Snježani Mehun Shillinger, koja ju je zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor ljepote.

Antea i Snježana do danas su ostale jako bliske i sada su se zajedno pojavile na svečanoj prezentaciji jahti u Splitu, a društvo im je pravila i bivša Miss hrvatske Maja Cvjetković.

Prije nego što se pritajila od javnosti, Antea je punila medijske stupce i svojim burnim životom, a najčešće smo je viđali u društvu stilista Marka Grubnića i drugih tada poznatih manekenki, poput Aleksandre Grdić.

S druge strane, njezin ljubavni život oduvijek je bio zavijen velom tajne i nikada nije potvrdila niti jednu vezu.

Nakon što se povukla iz manekenstva, postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva, a prošle godine se zaposlila u jednoj od poznatijih domaćih agencija za nekretnine, za koju rade i još neka poznata imena s naše estrade poput bivših misica Sarah Ivanković i Arijane Podgajski te supruga Maje Šuput Nenada Tatrinova.

Kako je Antea izgledala u slavnim manekenskim danima i koliko se otada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 3 Nekad i sad Podsjetnik na početke karijera uspješnih Hrvatica: Neke i danas viđamo, a neke su se povukle iz javnosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior +26 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 5 Celebrity Svi komentiraju Georginin rođendanski poklon Ronaldovom sinu: "Što će mu pobogu to?!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger Antea Kodžoman, Maja Cvjetković Maja Cvjetković, Antea Kodžoman Maja Cvjetković +25 Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger, Franz Schilniger Celebrity Naša bivša misica usred glasina o razvodu provodila se u Splitu u dobro poznatom društvu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene