Bilo je to 2005. godine!

Podsjetnik na početke karijera uspješnih Hrvatica: Neke i danas viđamo, a neke su se povukle iz javnosti!

Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 3 Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 3 Tomislav Miletic/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 2 Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 1 Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 4 Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 4 Fani Stipković Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 +14 Fani Stipković - 3 Galerija

Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković i Antea Kodžoman i danas su prave ljepotice, a iza svake od njih stoji uspješna poslovna karijera.

Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković i Antea Kodžoman i među brojnim poznatim mlađim kolegicama i danas slove kao jedne od ljepših Hrvatica koje privlače pozornost gdje god se pojave, a pažnju su pogotovo privlačile još 2005. godine, kada su uveličale jedan svečani događaj.

Pogledaj i ovo showbuzz omiljeno mjesto za šetnju Bivše misice uživale na zagrebačkoj špici: Pojavila se i jedna koja godinama izbjegava javnost

Fotografije koje su se pojavile podsjetile su na to razdoblje. 

U njihovim životima dogodile su se mnoge promjene, ali fizički izgled, ako možemo primijetiti, ostao je jednako lijep kao i tada. 

Fani Stipković radila je kao novinarka za emisiju Nove TV "Red Carpet", u sklopu koje je snimila intervjue s brojnim slavnim facama, poput Vina Diesela, Cristiana Ronalda, Lewisa Hamiltona i Kobea Bryanta. Danas pak radi kao sportska novinarka, a u Španjolskoj je pronašla i ljubav s 15 godina starijim nogometašem i legendom Real Madrida, Fernandom Hierrom. 

O njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a nedugo nakon toga za španjolske medije potvrdili su da su par. Fani je prije toga godinama uspješno čuvala svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti, a dugo je skrivala i vezu s Hierrom.

Također, potpuno se posvetila teretani i vježbanju te je svoju figuru dovela do apsolutnog savršenstva.

Maja Cvetković bivša je misica, a udala se za 20 godina starijeg poduzetnika 2017. te su iste godine dobili kćer Vitu. Nedavno se zbog suprugove kćeri iz prvog braka proslavila kao mlada baka.

Po mnogima jedna od naših najljepših misica, nekada je bila rado viđeno lice na događanjima, no posljednjih se godina povukla iz javnosti i živi mirnim obiteljskim životom.

Mirna Maras bila je u braku s glumcem Marijem Valentićem, s kojim ima sina Marka. Nakon neuspjeha njihove ljubavi ponovno se okušala u bračnim vodama te se 2016. godine udala za Željka Batinića, s kojim ima kćerkicu Meri. Poznata je i po svojoj ulozi u popularnoj seriji "Nad lipom 35", a danas je voditeljica na jednoj hrvatskoj televiziji. Popularna je na Instagramu te često dijeli događaje iz privatnog života. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)


Antea Kodžoman manekensku karijeru izgradila je nakon osvajanja titule Kraljice Hrvatske 1999. godine i neko je vrijeme radila u Milanu, a sve to može ponajviše zahvaliti Snježani Mehun, koja ju je zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor ljepote. Antea zato ne preskače revije Snježanina modnog brenda Duchess, a bila joj je i kuma na vjenčaju s Franzom Schillingerom.

Prije nego što se pritajila od javnosti, Antea je punila medije burnim životom, a najčešće smo je viđali u društvu stilista Marka Grubnića i drugih tada poznatih manekenki, poput Aleksandre Grdić i Maje Cvjetković.

S druge strane, njezin ljubavni život oduvijek je bio zavijen velom tajne i nikada nije potvrdila niti jednu vezu. 

Nakon što se povukla iz manekenstva, postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva, a ostala je samozatajna, pa nije poznato postoji li u njezinu životu netko poseban.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 5 +20 Georgina Rodriguez Celebrity Ovakav dekolte na Georgini još nismo vidjeli, nikome nije jasno je li kriva haljina ili je nešto korigirala

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 8 +23 Salma Hayek - 6 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene