ukrala poglede

Bivšu Miss Hrvatske ne viđamo često nakon udaje za 20 godina starijeg, a sada joj se u izlasku pridružila još jedna okrunjena ljepotica

Maja Cvjetković Maja Cvjetković Tomislav Miletić/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Snježana Mehun, Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Antea Kodžoman Maja Cvjetković - 7 Maja Cvjetković - 8 Maja Cvjetković, Antea Kodžoman Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 2 Maja Cvjetković Antea Kodžoman, Maja Cvjetković +18 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Galerija

Maja Cvjetković pojavila se na premijeri dokumentarnog serijala "Where to sign", a društvo joj je pravila Antea Kodžoman.

Premijera dokumentarnog serijala "Where to sign" u Zagrebu je okupila brojna poznata lica, među kojima se posebno istaknula jedna naša bivša misica koju nemamo često priliku vidjeti.

Riječ je o Maji Cvjetković (37) koja je 2005. godine ponijela titulu Miss Hrvatske, a otkako se 2017. udala za 20 godina starijeg poduzetnika Andriju Kevića, s kojim je iste godine dobila i kćerkicu Vitu, povukla se iz javnosti i posvetila obiteljskom životu.

"Uživam u tome iako dugo nisam bila pred kamerama, a modne piste mi ne nedostaju, sad sam u drugim ulogama", kazala je jednom prilikom za IN magazin.

U travnju prošle godine u obitelj bivše misice stigla je i unučica Ema, koju je rodila kći njezina supruga iz prvog braka.

Maji se u rijetkom izlasku pridružila još jedna okrunjena ljepotica, Antea Kodžoman, koja je 1999. godine osvojila titulu Kraljice Hrvatske, a obje su u mini haljinama bile mamac za poglede.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić +24 Izabela Kovačić - 4 Celebrity Zanosna Izabel Kovačić nije mogla proći neopaženo u rijetkom izlasku, evo gdje se pojavila bez supruga Matea

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene