stigla u Hrvatsku!

Zanosna Izabel Kovačić nije mogla proći neopaženo u rijetkom izlasku, evo gdje se pojavila bez supruga Matea

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Željko Puhovski/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabela Kovačić - 4 Izabela Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 9 Mateo i Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić +18 Mateo i Izabel Kovačić sa sinom Galerija

Izabel Kovačić stigla je iz Manchestera u Zagreb na premijeru dokumentarnog serijala "Where to sign".

Poduzetnicu i suprugu Matea Kovačića, Izabel Kovačić, nemamo često priliku vidjeti na domaćim eventima, jer s obitelji već godinama živi izvan Hrvatske, no sada je na jednom događaju u Zagrebu ukrala sve poglede.

Izabel je prisustvovala premijeri dokumentarnog serijala "Where to sign", na koju je došla sama te je tamo pozirala s vlasnikom domaće agencije za nekretnine Sergiom Serdarušićem i njegovom suprugom Dinom.

Zanosna supruga našeg nogometaša za ovu je prigodu odabrala neobično odijelo u kojem je istaknula vitku figuru, ali i dekolte.

Izabel s obitelji od ovog ljeta živi u Manchesteru, jer Mateo sada igra za klub Mancester City. Prije toga je godinama igrao za Chelsea, pa su živjeli u Londonu.

Inače, Izabel i Mateo su par još od 2010. godine. Upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U istoj su se crkvi 2017. godine i vjenčali. U listopadu 2020. dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari i Mario Perčić - 15 Žanamari i Mario Perčić - 16 Žanamari i Mario Perčić - 17 +25 Žanamari i Mario Perčić Celebrity Žanamari ipak ne cvatu ruže u braku? Novi potez njezinog muža opet je dao svima misliti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene