mamila je poglede

Naša bivša misica usred glasina o razvodu provodila se u Splitu u dobro poznatom društvu!

Maja Cvjetković Maja Cvjetković Ivo Čagalj/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger Antea Kodžoman, Maja Cvjetković Maja Cvjetković, Antea Kodžoman Maja Cvjetković Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger, Franz Schilniger Maja Cvjetković - 2 Maja Cvjetković - 3 Maja Cvjetković - 4 Maja Cvjetković - 5 Maja Cvjetković +19 Maja Cvjetković - 6 Galerija

Maja Cvjetković Kević prisustvovala je svečanoj prezentaciji jahti u Splitu dok kruže glasine o njezinu razvodu od supruga Andrije Kevića.

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković Kević ovih dana puni medijske stupce zbog navodnog razvoda od 20 godina starijeg poduzetnika Andrije Kevića nakon sedam godina braka.

Usred glasina Maja se pojavila na svečanoj prezentaciji jahti u Splitu, gdje se zabavljala s još jednom našom okrunjenom ljepoticom, bivšom Kraljicom Hrvatske Anteom Kodžoman te poduzetnicom Snježanom Mehun Schillinger i njezinim suprugom Franzom Schillingerom.

Cvjetković je za tu prigodu odabrala jarkocrvenu haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom na donjem dijelu, a kombinirala ju je sa štiklama i ružem za usne u istoj vatrenoj nijansi.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Maja se sa suprugom gotovo nikada nije pojavljivala u javnosti, a da se nešto događa, dala je naslutiti u posljednjem intervjuu za IN magazin. Evo što je tada odgovorila na pitanje o tajni uspješnog braka:

''Pa, ne znam iskreno što bih rekla o tome koja je tajna uspješnog braka. Nemam neki poseban recept za to, iskreno."

Par ima i kćerkicu Vitu, koja će najesen krenuti u školu, pa je u njihovim životima itekako turbulentno.

"Kod mene ima jako puno novosti na svakom polju", tajanstveno je rekla Maja nedavno u IN magazinu.

Podsjetimo, Maja je titulu Miss Hrvatske ponijela 2005. godine, a nakon što se 2017. udala za Kevića i rodila, povukla se iz javnosti i posvetila obiteljskom životu.

Pogledaji ovo Maja Cvjetković - 1 Celebrity Bivša hrvatska misica rastaje se od 20 godina starijeg poduzetnika? Evo što je nedavno govorila o njihovoj ljubavi: ''Pa ne znam koja je tajna...''

Pogledaji ovo Maja Cvjetković inMagazin Naša bivša misica i nekad najtraženiji model danas živi daleko od očiju javnosti, objasnila nam je razloge svoje odluke!

Pogledaji ovo Maja Cvjetković Celebrity Bivšu Miss Hrvatske ne viđamo često nakon udaje za 20 godina starijeg, a sada joj se u izlasku pridružila još jedna okrunjena ljepotica

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori +31 Bianca Censori Celebrity Bujne grudi gotovo je potpuno izložila pogledima, svi su samo čekali kada će skliznuti trakice kojima ih je jedva pokrila

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić za Karat Jewelry - 1 Ivana Mišerić za Karat Jewelry - 2 Ivana Mišerić za Karat Jewelry - 3 Ivana Mišerić za Karat Jewelry - 4 +14 Ivana Mišerić za Karat Jewelry - 5 Celebrity Naša lijepa radijska voditeljica u bikiniju izgleda kao supermodel, pogledajte ove atraktivne prizore!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene