Šuška se

Bivša hrvatska misica rastaje se od 20 godina starijeg poduzetnika? Evo što je nedavno govorila o njihovoj ljubavi: ''Pa ne znam koja je tajna...''

Maja Cvjetković - 1 Maja Cvjetković - 1 Josip Moler / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković - 3 Maja Cvjetković - 2 Maja Cvjetković - 6 Maja Cvjetković - 4 Maja Cvjetković Maja Cvjetković Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 8 Maja Cvjetković - 7 Maja Cvjetković - 5 +19 Maja Cvjetković - 4 Galerija

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković navodno se rastaje od 20 godina starijeg poduzetnika Andrije Kevića.

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković nakon sedam godina braka navodno se razvodi od 20 godina starijeg poduzetnika Andrije Kevića.

Šuškanja je prenio Story, ali ona na pitanje o ovome nije htjela odgovoriti.

Priče o razvodu krenule su još prije nekoliko tjedana, a Maja je tada rekla:

''U ovom trenutku ne bih komentirala privatni život zbog dobrobiti svog djeteta koje treba krenuti u školu. Takve informacije koje mogu izlaziti u medijima mogu samo loše utjecati na nju, a ona mi je najbitnija u svakoj situaciji. U budućnosti planiram komentirati cijelu situaciju, ali ne u ovom trenutku.''

Kratko nakon, Maja je i za In magazin komentirala njihovu ljubav, ali na pitanje o tajni uspješnosti baš se i nije snašla.

''Pa ne znam iskreno šta bih rekla koja je tajna uspješnog braka. Nemam neki poseban recept za to iskreno. Samo živjet i uživat'', zaključila je.

Cvjetković inače ne voli puno govoriti o svom privatnom životu, a da ljubi Kevića saznalo se 2015.

Lijepa Šibenčanka koja je 2005. odnijela titulu Miss Hrvatske, sudbonosno ''da'' 20 godina starijem poduzetniku izgovorila je u lipnju 2017. na Murteru.

Tri mjeseca nakon vjenčanja, na svijet je stigla njihova kćerkica Vita.

Pogledaji ovo Maja Cvjetković - 6 Nekad i sad Bivša Miss Hrvatske nakon udaje za 20 godina starijeg povukla se od svjetla reflektora, a evo koliko se od izbora promijenila!

Pogledaji ovo Maja Cvjetković Celebrity Bivša Miss Hrvatske povukla se iz javnosti nakon udaje za 20 godina starijeg poduzetnika, a u rijetkom izlasku sve je oborila s nogu!

Pogledaji ovo Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 3 Nekad i sad Podsjetnik na početke karijera uspješnih Hrvatica: Neke i danas viđamo, a neke su se povukle iz javnosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić s djecom Ivan Perišić - 2 Ivan Perišić - 1 Proslava rođendan sina Ivana Perišića +26 Ivan i Josipa Perišić Celebrity Supruga Ivana Perišića osvojila je njegovo srce još u školskim klupama, skupa su prebrodili sve prepreke, a vjenčali su se u tajnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević - 4 +25 Lana Jurčević i Kristina Zubac Celebrity Lana Jurčević iznenadila romantičnim prizorima sa samozatajnim partnerom, pao je i strastveni poljubac!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene