Opa!

Rozga u haljini s prorezima s prednje strane pokazala goli trbuh, svi atributi došli su do izražaja!

Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga In Magazin: Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 5 +20 Jelena Rozga - 4 Galerija

Jelena Rozga nastupila je na reprizi dočeka Nove godine u Crnoj Gori na kojoj se pojavila u seksepilnoj crnoj haljini.

Jelena Rozga nastupila je na reprizi dočeka Nove godine u jednom klubu u Crnoj Gori, gdje se pojavila u jednom od svojih najseksepilnijih izdanja dosad.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

45-godišnja Jelena za tu je priliku odabrala haljinu s prorezima s prednje strane u kojoj je pokazala goli trbuh i vitku liniju, s kojih nije bilo lako skinuti pogled.

Jelena je izvela svoje najveće hitove, koje su obožavatelji pjevali uglas s njom do ranih jutarnjih sati.

Fotografije s reprize dočeka pogledajte OVDJE.

Uz senzacionalni light show poznata Splićanka nedavno je održala koncert karijere u rasprodanoj zagrebačkoj Areni kojim je započela regionalnu turneju simboličnog naziva "Minut srca mog".

Obožavatelji pjevačice, pristigli iz cijele regije, Jelenu su dočekali glasnim ovacijama. Nakon što je čestitala našim Vatrenima na fenomenalnom uspjehu na Svjetskom nogometnom prvenstvu, Rozga je još jednom potvrdila da pripada uskom krugu najvećih zvijezda na ovim prostorima. Na koncertu godine, za koji se tjednima tražila ulaznica više, redao se hit za hitom. "Nirvana", "Bižuterija", "Tko me zove", "Opijum", "Suze biserne", "Dani su bez broja", "Cirkus", "Moje proljeće", "Razmažena" - samo su dio repertoara koji je pjevačica sinoć podijelila sa svojom publikom. U jednom trenutku na pozornici joj se pridružio Matija Cvek, s kojim je, na oduševljenje publike, izvela "Zar je ljubav spala na to".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 5 +26 Lepa Brena - 4 Celebrity Lepa Brena s dekolteom do pupka plijenila pažnju na reprizi dočeka u Beogradu, pobrinula se da bude primijećena!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene