ne vidimo ih često

Rozgini roditelji u rijetkom izlasku pokazali koliko su ponosni na kćer, evo kako su se sredili za posebnu večer svoje zvijezde!

Jelena Rozga Jelena Rozga John Pavlish 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga s mamom Marijom Promocija novog albuma Jelene Rozge - 4 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 6 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 7 Promocija novog albuma Jelene Rozge Promocija novog albuma Jelene Rozge Promocija novog albuma Jelene Rozge - 1 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 2 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 3 +14 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 12 Galerija

Na promociji novog albuma Jelene Rozge pojavili su se njezini roditelji Marija i Ante, koje rijetko imamo priliku vidjeti.

Pjevačica Jelena Rozga predstavila je svoj novi akustični album "Minut srca mog".

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

Na svečanoj promociji pojavili su se i njezini roditelji, majka Marija i otac Ante, koje rijetko imamo priliku vidjeti, a sada su ponosno pozirali sa svojom kćeri.

Posebno je bio emotivan trenutak kada je Jeleni majka poletjela u zagrljaj i poljubila je u obraz, a sve su zabilježili fotografi.

Okupljeni prijatelji i suradnici na promociji su imali priliku čuti neke od 19 pjesama s albuma, inače Jeleninih najvećih hitova i najdražih pjesama iz 27 godina karijere u sasvim novom ruhu.

"To su sve pjesme koje su pronašle mene. Mnogo je divnih pjesama obilježilo moj život, a izabrati one koje će naći mjesto na ovom albumu nisam ni znala ni mogla sama, pa sam poslušala ono što mi u dvadeset i sedam godina karijere nikada nije dalo pogrešan savjet, svoje srce", ispričala je Rozga.

Glazbenicu su podržali brojni kolege i prijatelji: Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Marko Tolja, Matija Cvek, Ljupka Gojić Mikić, Nika Turković, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Jole, Lejla Filipović, Matea i Bruno Kovačević te brojni drugi.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari očarala u sportskom grudnjaku sa zanimljivim prorezom, samo ona može vježbati u ovakvom izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene