''uh, ovo će biti vrh!''

Rozga seksi videom najavila ono što se već dugo čeka, i Prija je ovo morala komentirati: ''Sve puca, a ja cijela ostala''

Jelena Rozga Jelena Rozga Tanurovski Vangel 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga In Magazin: Jelena Rozga - 6 In Magazin: Jelena Rozga - 3 In Magazin: Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga Jelena Rozga u Skoplju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 +19 Jelena Rozga u Skoplju Galerija

Jelena Rozga objavom na Instagramu najavila je novu pjesmu.

Mnogobrojni hitovi naše pjevačice Jelene Rozge i danas se slušaju, a ona je sada razveselila obožavatelje viješću da izlazi njezina nova pjesma. 

Jelena je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, a potom sažeti video novog spota.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Sve puca, a ja cijela ostala", napisala je pjevačica u opisu, dajući naslutiti kako su to njezini novi stihovi. 

Pogledaji ovo In Magazin: Jelena Rozga - 2 inMagazin Jelena Rozga nikad nije bila poslovno i privatno sretnija: ''Bitno da se vidi sjaj u očima''

Komentari i čestitke su se samo nizali, a među brojim pratiteljima mogli smo vidjeti i neka poznata lica koja su pjevačici poželjela sreću.

"Next level", napisao je Gazda Paja, a Aleksandra Prijović ostavila je srce u komentar, dok je Nina Badrić stavila emotikon vatrice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Jedva čekam", "Uh, bit će vrh", Ovo će biti jako moćno i naravno, novi hit u najavi", "Naša ljepotica", samo su neki od komentara. 

Pogledaji ovo Jelena Rozga Clubzone U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Inače, Rozga ima 46 godina, a nedavno je otkrila i u čemu je njezina tajna dobrog izgleda. 

"Uz probleme sa štitnjačom, srcem i Hašimotom, uvijek kažem: ''Samo da me zdravlje posluži''. Hranim se zdravo, jedem domaću hranu koju priprema moja majka od plodova iz našeg vrta, a i puno spavam. Mislim da je tajna baš u tome, u dobrom snu", istaknula je na konferenciji uoči svog koncerta u Skoplju.

Pogledaji ovo Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga komentirala je svoj ljubavni status, a osmijeh s lica ne skida: "Sad sam u najljepšoj i najsretnijoj fazi života"

''Samo se trudim da se što manje nerviram, da pazim na svoju štitnjaču i na svoje srce. Bila sam prije par dana provjeriti štitnjaču i super su mi nalazi. Nisu najbolji na svijetu, ali su genijalni s obzirom kakvi su bili prije mjesec dana. Srce je dobro, sluša", rekla je Rozga krajem prošle godine u In Magazinu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +28 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 6 Celebrity Novi James Bond suprugu je upoznao kad je imao 18, a ona 42 godine: Mogao je imati svaku koju je htio, ali odabrao je baš nju!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i sin Oscar - 4 Hugh Jackman i sin Oscar - 3 Hugh Jackman i sin Oscar - 6 Hugh Jackman i sin Oscar - 1 +28 Hugh Jackman i sin Oscar - 5 Celebrity Hugh Jackman uhvaćen u društvu sina kojeg je dosad vješto skrivao od javnosti, evo u kakvog je mladića izrastao vrckavi dječak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene