ima zanimljivu frizuru

Hugh Jackman uhvaćen u društvu sina kojeg je dosad vješto skrivao od javnosti, evo u kakvog je mladića izrastao vrckavi dječak!

Hugh Jackman i sin Oscar - 2 Hugh Jackman i sin Oscar - 2 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i sin Oscar - 4 Hugh Jackman i sin Oscar - 3 Hugh Jackman i sin Oscar - 6 Hugh Jackman i sin Oscar - 1 Hugh Jackman i sin Oscar - 5 Hugh Jackman s obitelji - 1 Hugh Jackman s obitelji - 2 Hugh Jackman s obitelji - 3 Hugh Jackman s obitelji - 4 Hugh Jackman s obitelji - 5 +22 Hugh Jackman s obitelji - 6 Galerija

Glumac Hugh Jackman viđen je u izlasku sa sinom Oscarom prvi put nakon vijesti da se on i supruga Deborra-Lee Furness rastaju.

Glumac Hugh Jackman viđen je u rijetkom izlasku u javnost u New Yorku, a holivudskoj zvijezdi društvo je pravio njegov sin Oscar.

Tata i sin prošetali su ulicama New Yorka, a glumca mnogi na prvu nisu prepoznali jer je nosio masku za lice.

Oscara je dosad vješto skrivao od javnosti, a iz vrckavog dječaka Oscar je odrastao u zrelog mladića od 23 godine s dugom kovrčavom kosom.

Pogledaji ovo Hugh Jackman - 1 Zanimljivosti Priča se o strogim pravilima koja je Hugh Jackman postavio svojoj kćeri kad su muškarci u pitanju: ''Povjerenje se zaslužuje...''

Osim Oscara, Hugh je s bivšom suprugom Deborrom-Lee Furness dobio i kćer Avu, a malo tko zna da oni nisu njihova biološka djeca već su ih posvojili. Tijekom braka, Deborra je imala neuspješne pokušajte trudnoće te su odlučili da će ići na posvajanje, a zanimljivo je da je Oscar bosanskog porijekla.

"Kad je moj sin bio mlađi, otkrio je da je dijelom Bosanac, pa smo otišli i uzeli ovu hrvatsko/bosansku kuharicu i bio je jako ponosan što ju je nosio sa sobom kada je imao 7 godina", rekla je Deborra za People 2022. godine.

2005. godine posvojili su Avu, meksičkog porijekla.

Pogledaji ovo Hugh Jackman - 1 Celebrity Tijelom bi mogao posramiti i upola mlađe od sebe: Holivudski superheroj pokazao isklesani torzo u 54. godini!

Podsjetimo, Deborra i Hugh prošle godine potvrdili su da se razvode nakon skoro 30 godina braka. Tjednima se šuškalo, a par je u kratkoj izjavi vijesti i potvrdio uz navedene razloge.

"Bili smo blagoslovljeni da dijelimo gotovo 3 desetljeća zajedno kao muž i žena u prekrasnom braku punom ljubavi", rekli su. "Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom'', rekli su.

U njih ispočetka nitko nije vjerovao jer je Deborra starija 13 godina, ali s vremenom su dokazali da njihova ljubav ne poznaje takve granice te su svoju ljubav godinama i njegovali.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tallulah i Bruce Willis - 3 Tallulah i Bruce Willis - 2 Tallulah i Bruce Willis - 1 Tallulah i Bruce Willis - 3 +26 Tallulah Willis Celebrity Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene