"Savršeno, med!"

Rozga objavila video trenutka u najslađem društvu, evo zbog koga nije mogla skinuti osmijeh s lica: "Koja sreća je ova mala!"

Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 2 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 +23 Jelena Rozga - 4 Galerija

Jelena Rozga objavila je na Instagram profilu video na kojem drži djevojčicu u naručju te joj pjeva svoj dobro poznati hit "Solo Igračica".

Pjevačica Jelena Rozga svojom novom objavom na društvenim mrežama dirnula je mnoga srca pa čak i ona svojih kolega i kolegica.

Naime, organizirala je druženje za fanove u jednom trgovačkom centru u Skoplju gdje se stvorio ogroman red fanova koji su čekali samo na minutu upoznati pjevačicu. 

Jedna majka na druženje je dovela svoju malenu djevojčicu koja je odmah osvojila Jelenino srce pa ju je uzela u naručje i zapjevala joj "Solo igračicu".

Taj trenutak pjevačica je željela obilježiti pa ga je podijelila na svom Instagram profilu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Savršeno", poručila je u komentaru Nina Badrić, a nadovezala se i Sonja Kovač s nizom emotikona srca.

"Mala živi život", "Baš si slatka, a i curica je krasna", "Koja sreća je ova mala", "Ljubav", "Med", "Duša mala", "Prelijepo", glasili su samo neki od brojnih komentara.

Rozga je nakon toga nastavila druženje s ostatkom fanova, a nekima je podijelila i autogram. Također, najavila je i svoj nastup 10. veljače u Skoplju i otkrila da je preuzbuđena. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll u donjem rublju pokazala besprijekornu figuru, no sjena je odala da se malo zaigrala u fotošopu!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 3 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 4 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 2 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 1 +6 Elisabeth Shue Nekad i sad Bili su preslatki par u kultnom filmu prije 40 godina, ali nakon toga njihova se priča neočekivano završila: "Znate da životi...."

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene