"Kuha mi mama"

Jelena Rozga otkrila kakvom prehranom održava liniju, a progovorila je i o estetskim zahvatima!

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 1 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 2 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 4 +19 Jelena Rozga Galerija

Jelena Rozga kaže da su za njezinu liniju najzaslužniji zdrava prehrana i dobar san, a otkrila je i što joj najčešće kuha njezina mama.

Pjevačica Jelena Rozga (46) posjetila je Skoplje, gdje je održala novinarsku konferenciju uoči svojeg koncerta u Areni Boris Trajkovski 10. veljače.

Rozga je makedonskoj publici najavila audio-vizualni spektakl, a na konferenciji je otkrila i tajnu svoje vitke linije.

"Imam prekrasne roditelje koji brinu o meni, podržavaju me i uvijek mi daju vjetar u leđa. Prehrana mi se sastoji od ribe i obavezno maslinovog ulja, koje proizvode moji roditelji. Ne pijem alkohol, ne volim brzu hranu, ali nekad volim pojesti pizzu, a što se tiče estetske kirurgije, nikada nisam bila ljubitelj toga", kazala je Rozga, prenosi Republika online.

"Uz probleme sa štitnjačom, srcem i Hašimotom, uvijek kažem: 'Samo da me zdravlje posluži'. Hranim se zdravo, jedem domaću hranu koju priprema moja majka od plodova iz našeg vrta, a i puno spavam. Mislim da je tajna ¸baš u tome, u dobrom snu", istaknula je na konferenciji, na koju je došla u crvenom džemperu i bijelim hlačama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Pjevačica je i ranije pričala o svojim zdravstvenim problemima, koje uspješno drži pod kontrolom.

''Samo se trudim da se što manje nerviram, da pazim na svoju štitnjaču i na svoje srce. Bila sam prije par dana provjeriti štitnjaču i super su mi nalazi. Nisu najbolji na svijetu, ali su genijalni s obzirom kakvi su bili prije mjesec dana. Srce je dobro, sluša", rekla je Rozga krajem prošle godine u In Magazinu.

Inače, osim u Skoplju, Rozga je u sklopu svoje turneje "Minut srca mog", najavila i veliki koncert u Zadru, na Dan žena 8. ožujka.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Saša Kopljar, Marija Rukavina,Valentina Baus i Dino Goleš, Želim život Dino Goleš i Valentina Baus +10 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 Celebrity Predivne vijesti u obitelji našeg mladog voditelja: "Sva sreća svijeta trenutačno je na našoj adresi!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 5 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša se okomila na Severinu zbog skupocjene haljine koju si je i ona željela: "Slika se u toj nekoj šupi, uništila ju je..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene