Al' svi brane Seve!

Karleuša se okomila na Severinu zbog skupocjene haljine koju si je i ona željela: "Slika se u toj nekoj šupi, uništila ju je..."

Severina Severina Severina/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Severina - 2 +20 Severina i Davor Grgin - 3 Galerija

Jelena Karleuša napala je Severinu zbog haljine koju je nosila krajem prošle godine, a kakvu si je i ona sama željela kupiti, ali je odustala.

Jelena Karleuša optužila je Severinu da joj je uništila ideju o dizajnerskoj haljini koju si je sama željela jer je u njoj pozirala na mjestu koje nije za to prigodno.

"Severina je u haljini koju sam ja željela kupiti i sad ju je ona upropastila. Slika se u toj nekoj šupi u YSL haljini. Srećom, nisam je kupila jer je preskupa, ta haljina košta oko pet soma eura. Ali potpuno ju je upropastila, umjesto da je na nekom gala mjestu", izjavila je Karleuša za WTF radio, koji je video s njezinom izjavom objavio na Instagramu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli WTF RADIO (@wtfradio_rs)

"Severina je za tebe zvijezda, ti joj možeš biti sluškinja", "Ona u šupi je za tebe riba i pol", "Ali ti nemaš pare da kupiš tu haljinu", "Severini i krpa može lijepo stajati. Zgodna, šarmantna, karizmatična", "Htjela je poniziti Severinu, a samo je pokazala svoju ljubomoru", "Severina je institucija", "Nekulturno", neki su od komentara.

Inače, riječ je o crnoj YSL haljini u kojoj je Severina pozirala u jednom backstageu.

"Njezino visočanstvo YSL haljina", napisala je Severina uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)


"Ajme, koja haljina na kojoj ženi", "Na ovako zgodnoj
ženi sve lijepo stoji, a haljina je zanimljiva s tim rukavima", "Super", "Divna i tako ženstvena", "Divno i glamurozno", "Ljepotica", "Najdivnija na svijetu", "Prava dama", komentirali su njezini obožavatelji kada je objavila fotografiju.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Saša Kopljar, Marija Rukavina,Valentina Baus i Dino Goleš, Želim život Dino Goleš i Valentina Baus +10 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 Celebrity Predivne vijesti u obitelji našeg mladog voditelja: "Sva sreća svijeta trenutačno je na našoj adresi!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Nina Majoli Iva i Nina Majoli Iva i Dado Majoli Iva Majoli - 1 +24 Iva Majoli - 2 Celebrity Iva Majoli objavila fotografiju sa sestrom, koja za razliku od nje i brata nikada nije punila medijske stupce privatnim skandalima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene