"vidi mi se u očima"

Jelena Rozga komentirala je svoj ljubavni status, a osmijeh s lica ne skida: "Sad sam u najljepšoj i najsretnijoj fazi života"

Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 4 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga +21 Jelena Rozga s ekipom u Beogradu - 3 Galerija

Jelena Rozga progovorila je o ljubavi prilikom gostovanja na Jahorini gdje je održala koncert.

Naša pjevačica Jelena Rozga niže koncert za koncertom, a jedan od posljednjih održala je na Jahorini. Tom je prilikom dala nekoliko izjava za bosanskohercegovačke medije.

46-godišnja Jelena najavila je još jednom svoj veliki koncert u Sarajevu 2. studenog kamo se vraća nakon dugih 12 godina, no ono čime je sve dodatno zaintrigiralo je pitanje o ljubavi na koje je dala zanimljiv odgovor. 

"Ljubav je meni sve, ja bez ljubavi ne funkcioniram. Na meni se baš vidi kada sam tužna i kad nešto ne funkcionira, vidi mi se u očima. Koliko god se čovjek trudio da sakrije, da stavi osmijeh na lice, ali ne ide, oči sve govore. Sad sam u najljepšoj i najsretnijoj fazi života", priznala je Jelena za Hayat.

Pogledaji ovo Jelena Rozga Celebrity Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

Poznato je i kako pjevačica ima problema sa štitnjačom, no kaže da sve drži pod kontrolom.

"Stalno se vježba i to ti ulazi u krv, ti koraci idu lako, tako da mi je svaki koncert sve lakši i ne smeta zdravlju. Štitnjača je, hvala Bogu, dobro, nalazi su mi dobri. Svakog mjeseca moram vaditi krv i sve je super", otkrila je.

Pogledaji ovo Jelena Rozga - 1 Zanimljivosti Evo zašto se jedna šala o Jeleni Rozgi širi društvenim mrežama, a i ona ju je sama podijelila!

Jelena je nakon ovog koncerta krenula u pripreme svojih novih nastupa, pa će nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Skopju nastaviti svoju regionalnu turneju "Minut srca mog". Sljedeći nastupi su u Zadru 8. ožujka i u sarajevskoj hali Zetra na jesen, 2. studenog.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +29 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Poznati na špici: Borna Kotromanić +25 Poznati na špici: Borna Kotromanić Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica na reviji se pojavila bez očitog detalja na sebi, a sve je otkrila skupa prozirna haljina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene