Pravi misterij!

Evo zašto se jedna šala o Jeleni Rozgi širi društvenim mrežama, a i ona ju je sama podijelila!

Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Aleksandra Prijović, Jelena Rozga i Lepa Brena Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 1 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 2 +19 Jelena Rozga Galerija

Jelena Rozga podijelila je fotografiju koju joj svi šalju, a razlog je baš zanimljiv.

Naša pjevačica Jelena Rozga jedna je od najljepših žena na našim prostorima, a mnogi su dobili dojam da Jele uopće ne stari zbog mladolikog izgleda koji već godinama njeguje.

A na tu temu sada se društvenim mrežama proširio i meme o izgledu Jelene Rozge koji je došao i do same pjevačice.

"Jelena Rozga misterija univerzuma. Kunem vam se kad sam imao 12-13 godina, ona je imala 35-40 i bila top. Sad ja skoro imam 40, a onda i dalje 35-40 i top", napisao je netko.

Istu sliku Rozgi je poslalo nekoliko ljudi te je i ona sama to podijelila na svojoj Instagram priči pa nasmijala pratitelje.

Imate li i vi dojam da Rozga izgleda kao da ne stari?

  • Da, izgleda duplo mlađe!
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Rozga ima 46 godina, a nedavno je otkrila i u čemu je njezina tajna dobrog izgleda.

"Uz probleme sa štitnjačom, srcem i Hašimotom, uvijek kažem: ''Samo da me zdravlje posluži''. Hranim se zdravo, jedem domaću hranu koju priprema moja majka od plodova iz našeg vrta, a i puno spavam. Mislim da je tajna baš u tome, u dobrom snu", istaknula je na konferenciji uoči svog koncerta u Skoplju.

''Samo se trudim da se što manje nerviram, da pazim na svoju štitnjaču i na svoje srce. Bila sam prije par dana provjeriti štitnjaču i super su mi nalazi. Nisu najbolji na svijetu, ali su genijalni s obzirom kakvi su bili prije mjesec dana. Srce je dobro, sluša", rekla je Rozga krajem prošle godine u In Magazinu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Miron Hauser i Ana Štanfel Hauser Miron i Stjepan Hauser - 1 Miron Hauser i Ana Štanfel Miron Hauser i Ana Štanfel - 4 +29 Miron Hauser i Ana Štanfel - 3 Celebrity Brat Stjepana Hausera odlučio se vjenčati s našom uspješnom kirurginjom nakon tri dana veze: ''Više ju nisam puštao, to je bilo to''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 1 Alvaro Ruiz - 2 +27 Alvaro Ruiz - 1 Celebrity Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene