dirljiv trenutak

Emotivna Rozga rasplakala se na pozornici: "Ima svakakvih suza, onih sretnih i onih malo manje sretnih, a ovo su..."

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga u Skoplju Jelena Rozga u Skoplju Jelena Rozga u Skoplju Jelena Rozga u Skoplju Jelena Rozga u Skoplju Jelena Rozga u Skoplju Jelena Rozga u Skoplju Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 +20 Jelena Rozga - 2 Galerija

Jelena Rozga održala je spektakularan koncert u rasprodanoj Areni Boris Trajkovski u Skoplju, a zbog velike podrške publike nije mogla suzbiti emocije.

Jelena Rozga, jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, još jednom je potvrdila svoj neosporni status na glazbenoj sceni, rasprodavši još jedan koncert u okviru svoje regionalne turneje "Minut srca mog".

Arenu Boris Trajkovski u Skoplju do posljednjeg su mjesta ispunili obožavatelji koje je regionalna pop zvijezda stekla tijekom svoje dugogodišnje karijere, a silina emocija kojom su je pratili kroz cijeli koncert potvrđuje da su jedva dočekali da dožive energiju i snažan vokal Jelene Rozge uživo.

Više od dva sata publika je s poznatom Splićankom uglas pjevala hitove poput "Okus mentola", "Nirvana", "Ne tiče me se", "Bižuterija", "Ginem" i brojne druge.

Pogledaji ovo Jelena Rozga - 1 Zanimljivosti Evo zašto se jedna šala o Jeleni Rozgi širi društvenim mrežama, a i ona ju je sama podijelila!

Svoje oduševljenje toplim reakcijama svojih obožavatelja Jelena ne krije pa je vidno uzbuđena podijelila svoje dojmove: "Hvala vam, Skoplje, na ovakvom predivnom prijemu! Oduševljena sam što smo zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu u Areni Boris Trajkovski. Vaša podrška je nešto posebno i uvek se radujem i uživam u ovim magičnim trenucima koje zajedno stvaramo. Volim vas!"

Jelena se oglasila i na svojem Instagramu, gdje je objavila snimku trenutka kad se rasplakala na pozornici.

"Na ovom svijetu ima svakakvih suza. Onih sretnih i onih malo manje sretnih. Ovo su sretne suze, suze zbog vas, koji ste me sinoć grlili emocijama i napunili srce s ljubavlju", napisala je te se još jednom zahvalila publici u Skoplju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


Jelena na turneji nosi kostime domaćeg modnog dvojca eNVy room, koji se za nastavak turneje dizajnirali dva nova kostima. Upravo publika u Skoplju je imala priliku prva vidjeti nove kostime

Pogledaji ovo Jelena Rozga Celebrity Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

Jelena odmah nakon ovog koncerta kreće u pripreme svojih novih nastupa, pa će nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Skoplju, nastaviti svoju regionalnu turneju "Minut srca mog". Sljedeći nastupi su u Zadru 8. ožujka i u sarajevskoj hali Zetra, na jesen, 2. studenog.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene