"Naša kraljica!''

Rozga obilježila godinu dana od velikog spektakla koji je napravila, evo i zašto ovo nikad neće zaboraviti!

Jelena Rozga Jelena Rozga Marko Prpic/PIXSELL 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 2 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 4 Jelena Rozga Jelena Rozga i Ivan Huljić Aleksandra Prijović, Jelena Rozga Aleksandra Prijović, Jelena Rozga Jelena Rozga, Stjepan Hauser Jelena Rozga i Tonči Huljić - 4 +20 Klisab revija Jelena Rozga - 1 Galerija

Jelena Rozga prije godinu dana održala je spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni kojeg se i njezini fanovi rado prisjećaju.

Pjevačica Jelena Rozga podijelila je video u kojem se prisjetila plesne probe za svoj koncert koji je održala u Areni Zagreb prije godinu dana, a usput je objasnila i zašto taj trenutak neće nikada zaboraviti. 

"Danas je točno godina dana od zagrebačke Arene... Taj dan, taj koncert nikad neću zaboraviti. Ljubav koju ste mi dali nosim sa sobom cijeli život u srcu", poručila je u opisu svojoj vjernoj publici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Naša kraljica plesnog podija", dodala je u komentaru Valentina Petrić.

"Bio je spektakl, idemo dalje", "Najbolji koncert", "Balerina", "Bilo je odlično...kakav spektakl...najbolja si", glasili su samo neki od brojnih komentara.

Jelena će 10. veljače 2024. godine nastupati u Areni u Skoplju gdje smo sigurni kako će napraviti jednako dobar spektakl kao i u Zagrebu, a najavila je i koncert u Zadru na sam Dn žena.

Nakon toga također je najavila Zetru Sarajevo gdje će nastupati 02. studenog 2024. godine. 

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 7 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives 42. rođendan obilježila prigodnim striptizom pa pokazala kako izgleda njezina proslava iz snova!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes +21 Amanda Bynes Nekad i sad Rijetki na prvu pogode o kojoj je ovdje zvijezdi riječ, nekad je bila prava ljepotica kojoj su predviđali blistavu karijeru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene