prepoznajete li je?

Rijetki na prvu pogode o kojoj je ovdje zvijezdi riječ, nekad je bila prava ljepotica kojoj su predviđali blistavu karijeru!

Amanda Bynes Amanda Bynes TikTok/Screenshot 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes +15 Amanda Bynes - 4 Galerija

Amanda Bynes iznenadila je obožavatelje izgledom, pa je progovorila o estetskom zahvatu kojem se podvrgnula.

Glumica Amanda Bynes proslavila se u tinejdžerskim komedijama, poput "Ona je najbolja" i "Sve što djevojka može poželjeti", nakon čega se odala raznim porocima, koji su joj upropastili karijeru.

Bivša dječja zvijezda godinama je koketirala s raznim opijatima te je nekoliko puta bila u klinici za odvikavanje, no sada je navodno sve to iza nje.

No godine burnog života ostavile su traga na njezinu izgledu i danas 37-godišnja Amanda više nije ni sjena slatkici kakvu pamtimo iz popularnih filmova.

Odnedavno ima i platinasto plavu kosu te piercinge i tetovaže po licu, a nakon što su obožavatelji primijetili da je još nešto drugačije u njezinu izgledu, progovorila je o plastičnoj operaciji kojoj se podvrgnula.

"Vidjela sam nekoliko komentara da drukčije izgledam. Nikada prije nisam bila otvorena po tom pitanju, ali išla sam na operaciju blefaroplastike kožnih nabora u kutovima očiju. Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla učiniti za svoje samopouzdanje. Puno se bolje osjećam u svojoj koži", objasnila je glumica na TikToku.

@amandaamandaamanda1986

♬ original sound - Amanda B.

Njezini problemi počeli su 2012. godine kada je uhićena zbog vožnje pod utjecajem opijata. Godinu dana kasnije uhvaćena je i kako puši marihuanu u lobiju zgrade u New Yorku u kojoj je živjela, a tada je stakleni bong bacila je na policajce s 36. kata. Iste je godine izazvala požar pred kućom ljudi koje nije poznavala, nakon čega je stavljena pod skrbništvo.

Amanda je pod nadzorom bila devet godina, a sloboda joj je vraćena prošle godine, nakon što je sudac Roger L. Lund procijenio da je sposobna opet se brinuti o sebi i donio presudu o ukidanju skrbništva.

Ranije ove godine ponovno je poslana na psihijatrijsko liječenje nakon što je danima lutala Los Angelesom bez odjeće na sebi.

Inače, Amanda je imala samo sedam godina kada se počela baviti glumom, a već s 13 vodila je vlastiti show. Priznala je kako joj je medijska pozornost bila užasno stresna, pa je bijeg potražila u drogama i alkoholu. Godinama se pokušavala izvući iz ralja ovisnosti, to joj je navodno uspjelo prije dvije godine, a nakon toga je dobila diplomu za modni dizajn.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Hranjec u seriji ''Zauvijek susjedi'' Lucija Hranjec - 2 Lucija Hranjec - 12 Lucija Hranjec - 11 +15 Lucija Hranjec - 10 Nekad i sad Gledali smo je u domaćoj hit-seriji početkom 2000-ih, a onda se potpuno povukla iz javnosti, nitko ne zna gdje je danas

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Franka Batelić Izabel Kovačić i Franka Batelić Franka Batelić Izabel Kovačić +25 Izabel Kovačić Celebrity Supruge naših nogometaša u izlasku bez muževa uživale su u međusobnom društvu, pogledajte i kako su se dotjerale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene