totalno ludilo u areni!

Ovakav spektakl nitko nije očekivao: Rozga zagrijala atmosferu, a onda se pojavila Brena s trubačima!

Aleksandra Prijović, Jelena Rozga i Lepa Brena Aleksandra Prijović, Jelena Rozga i Lepa Brena Instagram/Screenshot 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović, Jelena Rozga Aleksandra Prijović, Lepa Brena Aleksandra Prijović, Jelena Rozga Aleksandra Prijović, Jelena Rozga Aleksandra Prijović, Lepa Brena Aleksandra Prijović, Jelena Rozga i Lepa Brena Aleksandra Prijović, Jelena Rozga i Lepa Brena Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac Aleksandra Prijović, Saša Matić +22 Aleksandra Prijović, Saša Matić Galerija

Jelena Rozga i Lepa Brena pridružile su se Aleksandri Prijović na četvrtom koncertu u Areni.

Nagađanja su bila točna, Jelena Rozga pridružila se Aleksandri Prijović na četvrtom koncertu u Areni Zagreb.

Publika ju je dočekala velikim aplauzom i vriskom, a zajedno su odmah izvele pjesmu "Ginem".

Kad je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj, pa su podijelile neke detalje o svom prijateljstvu.

"Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro, hvala ti", rekla je Aleksandra, a publika je zatim počela skandirati Jelena! Jelena!

"Hvala ti što si me pozvala i hvala na ovako lijepom dočeku", rekla je Jelena pa je nastavila: "Aleksandri nakon svakog koncerta napišem istu poruku - da joj želim da leti u svemu i da uživa do kraja."

"Ja sam odrasla na Jeleninim pjesmama i jedna od mojih omiljenih je ova sljedeća", rekla je Aleksandra pa su skupa zapjevale "Minus i plus", a zatim i "Dani su bez broja".

"Moram reći nešto što mi je na srcu. Hvala što ste me dočekali na ovakav način. Hvala vam što se osjećam kao kod kuće. Hvala Jeleni na podršci. Ovaj grad je cijelu moju ekipu od 80 ljudi dočekao od srca i mi se stvarno ovdje osjećamo kao kod kuće, Hvala vam na ljubavi i hajde da se volimo", poručila je Prijović, pa je s Rozgom zapjevala pjesmu Lepe Brene "Hajde da se volimo".

A tek onda je nastala totalna ludnica jer je na pozornicu izašla i Lepa Brena koja je zapjevala s njima.

"Dobro večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom", poručila je Brena.

"Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i podržavali ste me i savjetovali kao da sam vaše dijete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti u vašem vremenu"; emotivno joj je rekla Prijović.

"Hoćemo onu našu omiljenu?", upitale su se pa su zapjevale "Poželi sreću drugima". Nakon pjesme, cijela Arena skandirala je i Brenino ime.

Brena je ovom prilikom najavila i svoj koncert u Areni Zagreb 6. prosinca 2024.

Uslijedio je Brenin hit "Čik pogodi" koji je publika pjevala uglas, a kao da to sve nije bilo dovoljno, na pozornici su im se pridružili i trubači. 

Prvi gost na koncertu bio je Saša Matić, s kojim je izvela njihov duet "Ko si ti", a nakon toga je on izveo i pjesme "Idemo Anđele" i "Lagala je grade", koje je publika s njim pjevala uglas.

A onda je uslijedilo još jedno iznenađenje. Na pozornicu se popela Nataša Bekvalac, koja je s Aleksandrom otpjevala svoj veliki hit "Nikotin", a zatim i pjesme "Original" te "Ponovo", koju je publika pjevala gotovo sama

"Zagreb, hvala i volim vas", poručila je Bekvalac.

Aleksandri su se na dosadašnja tri koncerta pridružili Aco Pejović, Željko Samardžić, Dejan Kostić, Milica Todorović, Bojan Vasković, MC Stojan i Tea Tairović.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić s prijateljicom iz djetinjstva Nina Badrić Nina Badrić i Sergej Ćetković +25 Nina Badrić Zanimljivosti Nina Badrić iskreno progovorila o detaljima iz privatnog života koje inače krije: "Trebalo mi je i snage i vremena da se izborim..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene