Ono što publika ne zna

Nina Badrić iskreno progovorila o detaljima iz privatnog života koje inače krije: "Trebalo mi je i snage i vremena da se izborim..."

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić s prijateljicom iz djetinjstva Nina Badrić Nina Badrić i Sergej Ćetković Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 5 Nina Badrić i Leonarda Lončar +19 Nina Badrić i Leonarda Lončar Galerija

Nina Badrić otvorila je svoju dušu i osvrnula se na svoju karijeru, ali i probleme s kojima se našla na putu do uspjeha.

Pjevačica Nina Badrić objasnila je kako je davnih dana odvojila privatno od poslovnog te je iza vrata svoga doma i ona ista kao većina žena. 

"Borim se sa životom sama sa sobom i imam nedoumice koje i mene muče", rekla je u razgovoru za portal Ljepota i zdravlje.

Dotaknula se i svoje karijere, ali i trenutaka kada je mislila kako spol igra vrlo važnu ulogu u njenim mogućnostima. 

"Ipak živimo još uvijek u muškom svijetu gdje su pravila za žene drukčija negoli za muškarce. Trebalo mi je i snage i vremena da se izborim za to da me muški suradnici percipiraju kao osobu koja je talentirana i sposobna te da skrenem njihov pogled s fizičkog na osobnost. Prošla su vremena, nasreću, kad je gotovo svaki poslovni sastanak ili snimanje završavalo pozivom na večeru ili dvosmislenim rečenicama. Živimo u vremenima konzumerizma i estetike i tu je žena postala objekt koji se konstantno komentira. I čini mi se da je taj teror postao još jači. Ženi je danas 'zabranjeno' starenje dok se muškarce glorificira sa svakom novom borom", objasnila je Nina.

Bilo je tu i puno situacija koje su utjecale na njezinu profesiju, ali i osobni rast u karijeri.

"Takvih je trenutaka bilo puno, u kojima izlazite ili kao pokojnik ili kao pobjednik. Uvijek me vodila snažna intuicija jer sam po karakteru borac i nepopravljivi optimist. U svemu gledam bolju stranu i uvijek imam puno vjere za ljude. Najviše sam kao osoba izrasla u patnjama. One su me oplemenile. Kad čovjek zagrli svoju bol, tada izraste puno plemenitiji nego što je to ikada dotad bio".

Smatra kako je privatno puno drugačija, a to je ono što njezina publika ne zna.

"Moji prijatelji kažu da me najviše vole jer nisam 'javna narikača' i u što manjoj mjeri lijepe trenutke živim izvan očiju javnosti. Ja sam jednostavno takva osoba. Radost ću rado dijeliti sa svima, ali kad su u pitanju neke krucijalne stvari, stisnem zube i nosim ih u tišini. Ne volim opterećivati nikoga. Pišem već neko vrijeme knjigu, valjda ću je jednom i završiti. Voljela bih da moja publika zna kroz što sam prolazila i kakav je moj put", ispričala je pjevačica.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena, Aleksandar Živojinović, Boba Živojinović i Viktor Živojinović Promocija brenda Lady B u Zagrebu - 1 Promocija brenda Lady B u Zagrebu - 2 Promocija brenda Lady B u Zagrebu - 3 +20 Promocija brenda Lady B u Zagrebu - 4 Celebrity Pogledajte tko se pridružio Breni na važnom događaju u Zagrebu, posebno ponosan bio je djed Boba!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Zanimljivosti Evo što je Prijović izvela na trećem koncertu u Areni, nije više mogla izdržati: "Ja se ispričavam, nadam se da mi ne zamjerate"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene