''sad može pobijediti''

Knoll završila u zagrljaju Fernanda Alonsa, a poglede je privlačila i njezina haljina koja nije mogla biti manja

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Fernando Alons - 1 Ivana Knoll i Fernando Alons - 4 Ivana Knoll i Fernando Alons - 2 Ivana Knoll i Fernando Alons - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +20 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll pojavila se na utrkama Formule 1 te je pozirala u društvu prvaka Fernanda Alonsa.

Poznato je da naša influencerica i vatrena navijačica Ivana Knoll mami uzdahe uglavnom na nogometnim tribinama, ali ovoga puta prisustvovala je utrkama Formule 1.

U subotu je na Formula 1 Miami Grand Pix stigla u svom prepoznatljivom modnom izdanju. Nosila je mini pletenu haljinu u različitim bojama, a modnu kombinaciju upotpunila je žutim platnenim čizmama. 

Knoll se našla u društvu Fernanda Alonsa, inače prvaka u F1, s kojim je pozirala pa je fotografiju objavila na Instagram profilu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Prvi dan", poručila je Ivana u zagrljaju Alonsa te se pohvalila autogramom na šilterici, a svojim je pratiteljima pokazala i automobil kojeg su mehaničari pripremali za utrku.

Kako vam izgledaju zajedno?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Sada Fernando može pobijediti", našalio se jedan pratitelj. 

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Celebrity Ivana Knoll bolesna je zaplesala u poderanom topiću pa otkrila vijest kojom je razveselila Hrvate: ''Jedva čekam!''

Podsjećamo, influencerica je dugi niz godina bila u vezi s poduzetnikom Antom koji se bavi nekretninama. Rijetko ga je pokazivala u javnosti, no jednom prilikom uhvaćeni su zajedno na tribinama tijekom utakmice Vatrenih.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 4 Celebrity Knoll javno podijelila neugodnu situaciju koju je doživjela od hrvatskih klubova, pa samouvjereno poručlila: "Ništa me ne može zaustaviti..."

Na Instagram priči koju je nedavno objavila, odgovarala je na zanimljiva pitanja pratitelja, a jedno od njih ticalo se i njezina ljubavnog života pa je Ivana napisala:

"Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna".

"Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", zaključila je Ivana.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll u seksi rublju i halterima umirila fanove koji su se zabrinuli za nju: ''Ljudi, trebalo mi je...''

Ivana je nedavno u Miamiju kupila i stan.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 +32 Baby Lasagna - 3 Celebrity Ni suparnici Baby Lasagne ne mogu odoljeti njegovoj pjesmi, ali ni izgledu, pa priznaju: ''Uživo je još slađi!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović - 3 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 3 +25 Mladen Grdović - 7 Celebrity Britanka završila na Grdovićevu nastupu, video koji je objavila postao je hit: ''Tko je ovaj tip? Dalmatinci su ludi za njim!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene