sve je objasnila!

Knoll u seksi rublju i halterima umirila fanove koji su se zabrinuli za nju: ''Ljudi, trebalo mi je...''

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll +19 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll umirila je obožavatelje nakon što u posljedenje vrijeme nije bila aktivna na Instagramu.

Već je vrlo dobro poznato da naša vatrena navijačica i influencerica Ivana Knoll svojim objavama ostavlja bez daha, ali u posljednje je vrijeme zabrinula obožavatelje jer više nije toliko aktivna na Instagramu.

Naime, Knoll je na svojoj Instagram priči objavila snimku iz Miamija u dekoltiranoj bež haljini, a potom je uz starije fotke u crnom donjem rublju i halterima pratiteljima uputila pojašnjenje. 

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

"Ljudi, nisam nestala, samo sam imala veliku pauzu od putovanja i aktivnosti kao cijelu ovu zimu. Trebalo mi je vremena da se fokusiram na svoj posao! Ali, ljudi, kad dođem na aerodrom svijet će postali premali", zaključila je Knoll. 

Mislite li da će Knoll doći na Europsko nogometno prvenstvo ove godine?

  • Da, nema šanse da bi to propustila.
  • Ne, više se neće pojavljivati na tribinama.
  • Nisam siguran/na.

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Knoll je dugi niz godina bila u vezi s poduzetnikom Antom koji se bavi nekretninama. Rijetko ga je pokazivala u javnosti, no jednom prilikom uhvaćeni su zajedno na tribinama tijekom utakmice Vatrenih.

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Na Instagram priči koju je nedavno objavila, odgovarala je na zanimljiva pitanja pratitelja, a jedno od njih ticalo se i njezina ljubavnog života pa je Ivana napisala:

"Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna".

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 8 Celebrity Knoll se pohvalila prizorima u društvu svjetski slavnih frajera: ''Instagram bi opet mogao pasti!''

"Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", zaključila je Ivana.

Ivana je nedavno u Miamiju kupila i stan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Elle Dvornik Ella Dvornik Stan Elle Dvornik Ella Dvornik i Severina +25 Ella Dvornik Celebrity Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 +29 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Celebrity Evo tko je partner mame Aleksandre Prijović, privukao je pažnju svojom pojavom na koncertu u Rijeci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene