slažete li se s njenim mišljenjem?

Knoll javno podijelila neugodnu situaciju koju je doživjela od hrvatskih klubova, pa samouvjereno poručlila: "Ništa me ne može zaustaviti..."

Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 +19 Ivana Knoll - 5 Galerija

Ivani Knoll je za jedan projekt trebao dobar hrvatski stadion, međutim, na svom je Instagramu podijelila da je od klubova dobila negativne odgovore.

Poznato je da naša influencerica i vatrena navijačica Ivana Knoll mami uzdahe i na tribinama te je nedavno najavila kako će i ove godine pratiti Europsko nogometno prvenstvo sa stadiona, koje će se održati u Njemačkoj. 

Sada se Knoll oglasila na svom Instagram profilu povodom neugodne situacije koje je doživjela od hrvatskih klubova. 

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll u seksi rublju i halterima umirila fanove koji su se zabrinuli za nju: ''Ljudi, trebalo mi je...''

"Samo želim objasniti situaciju koja se trenutačno događa", počela je.

"Radim na projektu vezanom uz nadolazeće Europsko prvenstvo i trebao mi je lijepi stadion u Hrvatskoj na 30 minuta snimanja projekta, bez ljudi, bez ikakvih komplikacija koje bi mogle naštetiti terenu.

Nakon što je moj tim poslao upit NK Osijeku, dobili smo negativan odgovor. Uspjeli smo doći do kontakta za Poljud, gdje smo dobili odgovor da ne promoviramo Hajduk te da to ne možemo evidentirati jer ne doprinosimo promocija Splita.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Samo ne znam kako stadion u Njemačkoj pristaje na istu situaciju i  smatraju da to doprinosi promociji, a recimo moja zemlja ne.

Ovdje sam još jednom željela naglasiti, iako imam podršku od običnih ljudi, da uvijek postoje zaposlenici koji me pokušavaju zaustaviti u mom uspjehu, ali NIŠTA ME NE MOŽE ZAUSTAVITI. Tko me ne ubije, ojača me", zaključila je Knoll. 

Slažete li se s njezinim mišljenjem?

  • Da, trebali su joj dopustiti snimanje.
  • Ne, imaju pravo odbiti suradnju.

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Podsjetimo, Knoll je dugi niz godina bila u vezi s poduzetnikom Antom koji se bavi nekretninama. Rijetko ga je pokazivala u javnosti, no jednom prilikom uhvaćeni su zajedno na tribinama tijekom utakmice Vatrenih.

Na Instagram priči koju je nedavno objavila, odgovarala je na zanimljiva pitanja pratitelja, a jedno od njih ticalo se i njezina ljubavnog života pa je Ivana napisala:

"Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna".

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 8 Celebrity Knoll se pohvalila prizorima u društvu svjetski slavnih frajera: ''Instagram bi opet mogao pasti!''

"Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", zaključila je Ivana.

Ivana je nedavno u Miamiju kupila i stan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden sa kćeri - 2 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 3 Neda Ukraden i kći Jelena Neda Ukraden Predrag Minović - 5 +25 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 2 Celebrity Emotivna Neda Ukraden ne može biti ponosnija na svoju kćer jedinicu: "Najljepša moja..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +25 Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Celebrity Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene