svi znaju njegovu pjesmu!

Ni suparnici Baby Lasagne ne mogu odoljeti njegovoj pjesmi, ali ni izgledu, pa priznaju: ''Uživo je još slađi!''

Baby Lasagna na Porinu - 2 Baby Lasagna na Porinu - 2 Igor Soban/Pixsell 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Natjecatelji Eurosonga - 4 Natjecatelji Eurosonga - 3 Natjecatelji Eurosonga - 2 +26 Natjecatelji Eurosonga - 1 Galerija

Natjecatelji Eurosonga pojavili su se na tirkiznom tepihu u zanimljivim kreacijama, a njihove reakcije na Baby Lasagnu pršte sa svih strana.

Euforija pred ovogodišnji Eurosong i službeno je krenula, a naš predstavnik Baby Lasagna sa svojim timom prošetao je poznatim tirkiznim tepihom ispred brojnih novinara i fanova.

"Rim Tim Tagi Dim" postala je prava zaraza, a azerbejdžanski predstavnici na molbu hrvatskih novinara na tirkiznom tepihu otpjevali su refren naše pjesme predstavnice, ali tu se našla i Kaleen iz Austrije kojia je zapjevala prepoznatljive strofe. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Budući punac Baby Lasagne nahvalio zeta i otkrio dosad nepoznate detalje o njemu: "Najviše voli kad...''

Poznato je da naš predstavnik obožava mačke, a Norvežani su posebni po tome što se svojom pjesmom obraćaju ljudima i životinjama. U skladu s tim, prokomentirali su Lasagnu i njegovo obraćanje mačkama u pjesmi. 

"To je dobro za početak, ali ne smije stati na tome. Što je sa psima, konjima, kokošima, divljim životinjama" upozoravaju Norvežani koji su potom otplesali Lasagnin ples.

Pogledaji ovo Marija Kolb - Baby Lasagna - 2 Celebrity Ovo nije Baby Lasagna, ali društvene mreže užarile su se od komentara na ove prizore: "Kako ga je fantastično skinula, lajk!''

Marina Satti iz Grčke svestrana je umjetnica. Osim glazbom i plesom, bavi se i modom, a haljina koju je odabrala za tirkizni tepih njena je kreacija koju je tjednima osmišljala. Na tirkiznom tepihu osvrnula se i na izgled Baby Lasagne. 

"Mnoge djevojke iz moje zemlje pitale su me je li Baby Lasagna i uživo toliko sladak kao u spotu. Rekla sam im da je još slađi", kaže Marina Satti.

Naš je predstavnik na tirkiznom tepihu također oduševio svojim stajlingom. Nosio je novu kreaciju dizajnerice Antonije Bucić. Ispod crvene jakne imao je čipkastu košulju, a na glavi rubac istog materijala.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u Tvoje lice zvuči poznato Celebrity Baby Lasagna javio se u našem hit-showu, evo i zbog koga: "Tako divna osoba, hvala od srca!"

Švicarski predstavnik osvrnuo se zatim i na svog favorita, ali u pitanju nije Baby Lasagna. 

"Fora mi je hrvatska pjesma, ima taj zarazni refren, ali ipak moj favorit je Marina Satti iz Grčke. Predivna pjesma, predivna žena i predivna umjetnica", rekao je Nemo.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna prošetao je famoznim tirkiznim tepihom u Malmöu, svojim outfitom nadmašio je sve ostale natjecatelje!

Podsjetimo, Lasagna će na eurovizijsku binu stati u prvoj polufinanoj večeri u utorak, 7. svibnja.

Sa svojom pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'' veliki je favorit Eurosonga, a prije nekoliko dana ponovno je zasjeo i na prvo mjesto kladionica.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 14 Severina - 13 Severina - 11 Severina - 10 +26 Severina - 9 Celebrity Seve se uzdignute glave pojavila na ročištu zbog uhođenja, okupljenima se obratila u svom stilu: "Crnina na meni je kao za modernu sahranu"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović - 3 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 3 +25 Mladen Grdović - 7 Celebrity Britanka završila na Grdovićevu nastupu, video koji je objavila postao je hit: ''Tko je ovaj tip? Dalmatinci su ludi za njim!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene