razotkrile ga kolege

Goran Višnjić stigao u Hrvatsku, a doznalo se i kamo se prvo uputio: "Potpuno je normalno ravno iz Hollywooda navratiti..."

Goran Višnjić Goran Višnjić Jure Miskovic/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić - 12 Goran Višnjić - 7 Goran Višnjić Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić +14 Goran Višnjić - 1 Galerija

Goran Višnjić godinama gradi karijeru u Hollywoodu, a sada je navratio u Lijepu Našu.

Naš glumac s holivudskom adresom, 50-godišnji Goran Višnjić, stigao je u Hrvatsku, a njegov bi dolazak možda prošao i neopaženo da ga nisu razotkrile kolege.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

Naime, Goran je odmah po dolasku otišao pogledati predstavu u jednom zagrebačkom kazalištu, na čijem je službenom Facebooku osvanula njegova fotografija.

"Potpuno je normalno ravno iz Hollywooda navratiti u &TD i vidjeti što ima novoga na starim daskama. Sinoć je tako Goran Višnjić velikim pljeskom pozdravio predstavu 'Bunker', ispit iz režije V mladoga Patrika Sečena. Čestitke Patriku i hvala Goranu na dolasku", stoji u opisu fotke na kojoj Goran pozira s dvije glumice.

Goran se iz Zagreba javio i na svojem Instagramu, a objavio je fotografiju na kojoj nosi jaknu s nazivom hit-serije u kojoj ćemo ga uskoro gledati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Višnjić je dobio ulogu u trećoj sezoni Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla", a utjelovit će lik Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj.

Treća sezona serije trebala bi se početi prikazivati 2024. godine.

Osim u hit-seriji, Goran je ostvario ulogu i u novoj verziji kultnog horor-filma "Gospodari pakla" iz 1987. godine, koji je od prošlog listopada dostupan na streaming-servisu Hulu.

Goran u filmu glumi gospodina Voighta, misterioznog okultista opsjednutog Cenobitima, odnosno sadističkim nadnaravnom bićima koja na Zemlju dolaze iz druge dimenzije.

"Dakle, horor... Poprilično sam ponosan na ovaj, jako je cool. Ove filmove iznajmio sam u svojoj lokalnoj videoteci (na VHS-u) prije puno godina i da, toliko sam star. Pamtim ih kao nešto posebno, nešto neobično u svijetu horora i prekrasno kompleksno. Dakle, evo vam. Nadam se da će vam se svidjeti!" napisao je Višnjić na Instagramu kada se pohvalio ulogom.

Podsjetimo, Višnjić se probio u Hollywoodu ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a ostvario je i značajne uloge u filmovima "Mirotvorac", "Dobro došli u Sarajevo" te "Magija".

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +20 Nina Badrić i Bernard Krasnić Celebrity Bivši muž Nine Badrić pronašao je drugu sreću s nekadašnjom djevojkom našeg tenisača, a sada su objavili sretne vijesti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Nekad i sad Pogledajte kako je majka našeg mladog hajdukovca izgledala kada je proglašena misicom, otada su prošle 23 godine, a ona je samo sve zgodnija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene