Krenulo ga!

Još jedan svjetski uspjeh našeg glumca: Gorana Višnjića gledat ćemo u novoj verziji kultnog horora iz 80-ih!

Goran Višnjić Goran Višnjić Duško Jaramaz/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić Goran Višnjić - 3 Goran Višnjić Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić - 2 Goran Višnjić - 9 Goran Višnjić Goran Višnjić - 12 Goran Višnjić Goran Višnjić +8 Goran Višnjić Galerija

Goran Višnjić na profilu na Instagramu objavio je najavu nove verzije filma "Hellraiser" u kojemu je on utjelovio okultista Voighta.

Naš glumac s holivudskom karijerom, 50-godišnji Goran Višnjić, ne prestaje nizati svjetske uspjehe.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

Nakon što se pohvalio da je dobio ulogu u trećoj sezoni Netflixove megapopularne serije "Vikinzi: Valhalla", čija se druga sezona trenutno snima u Dubrovniku, Višnjić je na Instagramu objavio trailer svojeg najnovijeg filma.

Radi se o novoj verziju kultnog horor-filma "Hellraiser" iz 1987. godine, koji će se prikazivati na streaming servisu Hulu od 7. listopada.

Franšiza "Hellraiser" dosad je obuhvatila deset filmova, knjige, stripove i videoigre.

Goran u filmu glumi gospodina Voighta, misterioznog okultista opsjednutog Cenobitima, odnosno sadističkim nadnaravnom bićima koja na Zemlju dolaze iz druge dimenzije.

"Dakle, horor... Poprilično sam ponosan na ovoga, jako je cool. Ove filmove iznajmio sam u svojoj lokalnoj videoteci (na VHS-u) prije puno godina i da, toliko sam star. Pamtim ih kao nešto posebno, nešto neobično u svijetu horora i prekrasno kompleksno. Dakle, evo vam. Nadam se da će vam se svidjeti!" napisao je Višnjić uz isječak najave koji je objavio na Instagramu i raspametio obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

"Jedva čekam!", "Gorane, ti si naš ponos", "Ovo izgleda tako dobro", "Uzbuđeni smo zbog Gorana", samo su neki od komentara u sličnom stilu, a mnogi su pisali i kako je originalni film jedan od najstrašnijih horora koji su gledali.

Podsjetimo, Višnjić se probio u Hollywoodu ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a ostvario je i značajne uloge u filmovima "Mirotvorac", "Dobro došli u Sarajevo" te "Magija".

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Magee - 1 Matthew Magee - 2 Matthew Magee - 3 Matthew Magee +23 Kraljica Elizabeta Zanimljivosti Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles III. Kralj Charles Kralj Charles, princ Harry i princeza Anne +10 Kralj Charles - 1 Zanimljivosti Kraljica Elizabeta tek je pokopana, a već se kuju planovi oko novog ispraćaja: "Nažalost, počinje ozbiljno planiranje"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene