"Rasturila!"

Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić Izabel Kovačić i Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić - 2 +19 Franka Batelić - 2 Galerija

Franka Batelić objavila je video u kojem pjeva pjesmu Taylor Swift "Cruel Summer".

Američka kantautorica Taylor Swift trenutno je jedna od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, a njezinu glazbu voli i naša pjevačica Franka Batelić.

Franka je sada objavila video u kojem pjeva Taylorin veliki hit iz 2019. godine "Cruel Summer", a na gitari ju je pratio njezin brat Nikola Batelić.

Pogledaji ovo Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Celebrity Franka Batelić javila se uoči Dore, ovo je njezin najdraži trenutak koji je veže uz ovo natjecanje: ''Osim goleme treme...''

"Netko se bori s tekstom, netko s kašljem (Nikola Batelić) ali morali smo... Ipak je ovo godina Taylor Swift", napisala je Franka u opisu videa koji je izazvao oduševljenje među njezinim obožavateljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Rasturila", "Bravo Batelići", "Wow", "Odlično", "Nadam se da ćeš snimit cover", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Sviđa li vam se Frankina izvedba pjesme Taylor Swift?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Uz glazbenu karijeru, Franka se prošle godine upustila i u poduzetničke vode te je pokrenula svoj brend Frankly Good, s proizvodima za ljepotu i njegu, a zadnja pjesma koju je objavila je "Putuj poljupcima".

Pogledaji ovo Franka Batelić - 1 Celebrity Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Inače, Franka je od 2018. godine u braku s bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom, s kojim ima dvoje djece, sina Viktora i kćer Gretu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +25 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Nekad i sad Daria Lorenci i njezin samozatajni suprug prije 15 godina bili su u slatkom iščekivanju, a dočekalo ih je pravo iznenađenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene