Prije pet godina

Franka Batelić javila se uoči Dore, ovo je njezin najdraži trenutak koji je veže uz ovo natjecanje: ''Osim goleme treme...''

Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Nel Pavletic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić na Dori 2019. Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Franka Batelić na Dori 2019. - 3 Franka Batelić na Dori 2019. - 4 Franka Batelić na Dori 2019. - 2 Franka Batelić na Eurosongu Franka Batelić na Eurosongu Franka Batelić na Eurosongu Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 +20 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Galerija

Pjevačica Franka Batelić uoči Dore prisjetila se jednog svog nastupa, no najdraži joj nije onaj s kojim je pobijedila 2018. godine.

Naša pjevačica Franka Batelić s natjecanjem Dora ima nekoliko poveznica, a osim što se natjecala, jedne je godine natjecanje i vodila.

Uoči večerašnje prve polufinalne emisije, Franka se na društvenim mrežama prisjetila svog najdražeg nastupa koji pamti, a nije u pitanju onaj s kojim je pobijedila i išla na Euroviziju.

''Osim goleme treme ali fenomenalnog iskustva u voditeljskoj ulozi 2022. - moja apsolutno najdraža asocijacija na samu Doru je medley za otvorenje koji smo izveli u Opatiji 2019. Čista sreća, žar, ljubav rijetko čudesnih životnih trenutaka u par fotkica'', napisala je pjevačica i podijelila niz fotografija.

Pogledaji ovo Franka Batelić - 1 Celebrity Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Označila je plesačice Valentinu Walme, Rebeccu Krajnović i Helenu Janjušević, koje su tada s njom nastupale.

''Kakve smo klinke'', napisala je Franka, a Valentina dodala u komentaru: ''Ajme kako smo mladiiiii''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Podsjetimo, Franka se na Dori natjecala četiri puta; 2008., 2009., 2010., te 2018.

2019. je otvorila natjecanje svojim nastupom, a 2022. se okušala u voditeljskoj ulozi.

Sjećate li se Frankinog nastupa na Eurosongu 2019.?

  • Da, šteta što se nije bolje plasirala
  • Ne, nije mi bilo upečatljivo

Ukupno glasova:

Franka je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2018., no tada se baš i nije proslavila. Njena pjesma ''Crazy'' imala je najgori plasman na Eurosongu od svih hrvatskih izvođača. Franka nije prošla u finale, a u polufinalu je bila na 17. mjestu od 19 izvođača.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maša Zibar - 18 Maša Zibar - 17 Maša Zibar - 16 Maša Zibar - 15 +14 Maša Zibar - 14 Celebrity Jedna od naših najpoznatijih influencerica o svom poslu: ''Svjesni smo toga da možemo naplatiti jednu objavu kao što jedan doktor, kirurg dobije svoju mjesečnu plaću, ali...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Christian Bale - 15 Christian Bale - 12 Christian Bale - 9 Christian Bale - 14 +27 Christian Bale - 13 Celebrity Kralj transformacija opet šokira, sad je otišao još jedan korak dalje, možete li prepoznati koji je glumac na slici?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene