jeste li zadovoljni?

Održano je i drugo polufinale Dore, evo kojih osam natjecatelja ćemo gledati u velikom finalu!

Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 2 Vanesa Pandzic / CROPIX 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Dedić James Night Lara Demarin - 17 Alen Đuras - 2 The Splitters Boris Štok Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 7 Vatra Damir Kedžo Natalie Balmix +25 Marcela Galerija

Iza nas je i druga polufinalna večer Dore 2024., u kojoj smo saznali preostalih osam finalista koje ćemo slušati i u nedjelju u finalu.

Finale hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije Dora je pred nama, a iza nas je i druga polufinalna večer u kojoj se predstavilo 12 skladbi od kojih se njih osam plasiralo u veliko finale, koje će biti održano 25. veljače, a o njima će odlučivati isključivo gledatelji putem televotinga.

U finale su prošli Alen Đuras, Natalie Balmix, Vatra, Damir Kedžo, Lara Demarin, Baby Lasagna, Marcela i Boris Štok.

Jeste li zadovoljni odabirom preostalih osam finalista Dore?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Drugu polufinalnu večer otvorila je Lu Dedić, unuka Arsena Dedića i kći Matije Dedića, s pjesmom "Plavi leptir".

Drugi je nastupio James Night s pjesmom "Nebo plače", a nastup je popratio i plesnom koreografijom.

Treća je nastupila Lara Demarin, koja se predstavila s pjesmom "Ne vjerujem ti", a i ona je imala plesnu koreografiju.

Uslijedio je i nastup Alena Đurasa, koji se predstavio s pjesmom "A Tamburitza Lullaby". Zanimljivo je da je Alen već bio na Eurosongu kao prateći vokal Jacquesu Houdeku 2017. godine.

Nakon zapaženog debitantskog nastupa na prošlogodišnjoj Dori, The Splittersi su se ove godine vratili s pjesmom "Od kad te sanjam".

Na Doru se vratio i Boris Štok, ove godine s pjesmom "Can We Talk".

Sedmi po redu nastupio je Baby Lasagna, najveći favorit za pobjedu na ovogodišnjoj Dori, koji se predstavio s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Uslijedio je nastup grupe ET s pjesmom "Pametnom dosta", nakon kojih se predstavila grupa Vatra s pjesmom "Slatke suze, gorka ljubav".

Sljedeći je nastupio Damir Kedžo s pjesmom "Voljena ženo". Kedži je ovo četvrti nastup na Dori, a 2020. je i pobijedio s pjesmom "Divlji vjetre", no nije išao na Eurosong jer je bio otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Pretposljednja je nastupila Natalie Balmix s pjesmom "Dijamanti" , a drugo polufinale Dore zatvorila je Marcela s pjesmom "Gasoline".

U revijalnom dijelu večeri nastupila je ovogodišnja predstavnica Slovenije na Eurosongu Raiven s pjesmom "Veronika".

Zatim je nastupio i mladi pjevač Martin Kosovec, koji je premijerno izveo svoju prvu pjesmu "Maštarija".

U prvoj polufinalnoj večeri nastupio je francuski predstavnik ovogodišnjeg Eurosonga Slimane sa svojom pjesmom "Mon amour".

O pobjedniku će u finalu osim gledatelja odlučivati i članovi ocjenjivačkih sudova. Točnije, riječ je o četiri hrvatska žirija iz Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka te četiri međunarodna žirija iz Italije, Njemačke, Ukrajine i Islanda. Oni će se sastojati od tri člana- glazbenih profesionalaca, skladatelja, glazbenih kritičara i producenata, stoji na službenim stranicama Dore.

U velikom finalu Dore imat ćemo priliku vidjeti i nastup prošlogodišnjih pobjednika Leta 3.

Tko je u prvoj polufinalnoj večeri prošao dalje, možete pogledati OVDJE, a kakavo je iznenađenje Let 3 priredio sa Severinom na pozornici pogledajte OVDJE. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Frano Ridjan - 6 In Magazin: Frano Ridjan - 5 In Magazin: Frano Ridjan - 4 In Magazin: Frano Ridjan - 3 +14 In Magazin: Frano Ridjan - 2 inMagazin Frano Ridjan pozvao gledatelje da u ponedjeljak u 18 sati budu uz program Nove TV, evo o čemu je riječ!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar na Instagramu Saša Lozar i Severina Dora 2024. Dora 2024. +21 Dora 2024. - 10 Celebrity Saša Lozar javno se ispričao Severini zbog komentara koji joj je uputio na Dori: ''U životu postoje momenti u kojima se pretjera...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene