Kakvo tijelo!

Bila je zvijezda hit-serije, danas su joj 54 godine, ali po ovoj fotografiji to se ni po čemu ne bi dalo naslutiti!

Donna D'Errico Donna D'Errico Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico Donna D‘Errico Donna D‘Errico - 4 Donna D‘Errico - 5 Donna D‘Errico - 3 Donna D‘Errico - 1 Donna D‘Errico - 2 +0 Donna D'Errico Galerija

Donna D'Errico, koja je bila zvijezda 90-ih dok je glumila u seriji ''Spasilačka služba'', podijelila je vruću fotografiju u badiću na svom Instagram profilu.

Zvijezda serije ''Spasilačka služba'' Donna D'Errico pozirala je u dvorištu svoje kuće u dvodijelnom zlatnom bikiniju.

Pogledaj i ovo Donna D‘Errico Ima 55 godina! Paparazzo fotke otkrile su kako izgleda u stvarnom životu, a sada se prisjetila dana najveće slave u kultnom crvenom badiću!

Pokazala je svoju isklesanu figuru, ali i raskošno poprsje koje je bilo nemoguće ne primjetiti, no ono što je najbitnije, ne izgleda ni približno kao da ima 54 godine. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico)

"Prezgodna", "Goriš", "Kavo tijelo", "Vražica", "Wow", "Prelijepa fotografija", "Savršeno", pisali su joj njezini obožavatelji.

Donna je u jednom intervjuu otkrila kako joj uspijeva tako dobro izgledati te je izjavila da to može zahvaliti biljnoj prehrani koje se pridržava i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

"Doživjela sam brojne benefite, poput čišće kože, bolje probave, boljeg sna, ali to nije razlog zašto to radim. Radim to zbog životinja. Volim imati zalihe povrća, voća, orašastih plodova i avokada", otkrila je u jednom od intervjua.

Donna uz to izbjegava izlaganje suncu što je više moguće.

"Cijelo vrijeme imam kremu za sunčanje, bez obzira na godišnje doba. Ako želim malo boje, upotrijebit ću sredstvo za samotamnjenje ili hidratantnu kremu u boji. Želim se brinuti za svoju kožu najbolje što mogu i prva stvar koju mogu učiniti je kloniti se sunca", zaključila je i priznala kako je ponosna na svoj mladolik izgled.

Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

I dalje se bavi glumom, a među zadnjim filmovima koje je snimila su"116 MacDougal" i "Escape from Area 51".

Od 1996. do 2007. godine bila je u braku s rokerom Nikkijem Sixxom iz benda Mötley Crüe i s njim je dobila kćer Frankie-Jean Sixx. Par je imao turbulentni brak, tijekom kojeg su zbog njegove ovisnosti nekoliko puta prekidali. Sina Rhyana D'Errica ima iz prijašnje veze.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum Heidi Klum - 3 +6 Heidi Klum - 1 Celebrity Od supruga je starija čak 17 godina, no zbog ovakvih golišavih izdanja teško je povjerovati da je na pragu pedesete!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +4 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić pozirala u kariranoj košulji ispod koje ne nosi ništa: "Najseksepilnija djevojka ikad"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene