bome prkosi godinama!

Zvijezda "Baywatcha" u 54. se skinula u oskudni bikini, dokazala da je neodoljiva kao i kad su gledatelji pratili seriju zbog nje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donna D'Errico podijelila je nekoliko fotografija na kojima je u bijelom badiću i visokim potpeticima, a ubrzo je dobila mnoštvo komplimenata od pratitelja.

Plavokosa ljepotica Donna D'Errico (53) u kultnoj seriji "Baywatch" plijenila je pozornost gledatelja u ulozi Donne Marco, a svojim objavama na Instagramu često pokazuje da se nije puno promijenila od dana najveće slave. 

Pogledaj i ovo Donna D'Errico - 4 Kakav seksepil! Život joj je obilježila hit-serija 90-ih, a nakon ovog videozapisa nitko ne bi rekao da ona ima 54 godine!

D'Errico je podijelila nekoliko fotografija na kojima je u oskudnom, bijelom bikiniju i visokim potepticama te u ruci drži kišobran. Ubrzo je dobila mnoštvo komplimenata pratitelja. 

"Čista ljepota", "Izgledaš neodoljivo. Wow. Nevjerojatno tijelo", "Lijepa kao i uvijek", "Ova žena je s drugog svijeta", "Zadivljujuća si", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico)

Inače, Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, a prošle se godine skinula do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je samo prekrivena crvenom bojom, a njezin dobrotvorni potez dobio je mnogo odobravanja obožavatelja.

I dalje se bavi glumom, a posljednje je snimila filmove "116 MacDougal" i "Escape from Area 51".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Celebrity Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: "E to je veličina"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene