I dalje je prezgodna!

Ovako je izgledala u vrhunskoj kultnoj seriji koja ju je proslavila, a evo kako joj crveni badić stoji danas!

Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 1 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 2 Donna D‘Errico Donna D'Errico - 4 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 +16 Donna D'Errico - 1 Galerija

Američka glumica i zvijezda serije "Spasilačka služba" Donna D'Errico vratila je svoje obožavatelje u neka prošla vremena te se fotografirala u prepoznatljivom crvenom kupaćem kostimu koji ju je proslavio prije puno godina.

''Spasilačka služba'' bila je serija koja je 90-ih brojne prikovala uz male ekrane, a osim Pamele Anderson koja je ostala najpoznatija spasiteljica iz franšice, istaknula se i Donna D'Errico.

Ovog puta Donna je svoje obožavatelje vratila u te dane te objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom crvenom badiću, s plutačom u ruci i pokraj žutog terenca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico)

Mnogi su odmah primijetili da Donna i danas ima figuru baš kao u mladim danima, a unatoč tome što ima 55 godina, izgleda zavidno dobro.

Kako Donni stoji badić danas?

  • Top!
  • Flop!
  • Top!
  • Top!

Ukupno glasova:

Ipak, jedan dio tijela na njoj je znatno drugačiji, a to je lice. Iako dosad nije priznala je li se podvrgnula estetskim zahvatima, jednom je otkrila da dobro izgleda zbog biljne prehrane koje se pridržava i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

Pogledaji ovo Donna D'Errico - 7 Celebrity Svoje velike slave 90-ih prisjetila se seksi fotkom u badiću koji joj je obilježio karijeru, no danas ju je teško prepoznati na prvu!

Donna je u životu nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

I dalje se bavi glumom, a među posljednjim filmovima koje je snimila su "116 MacDougal" i "Escape from Area 51".

A kako izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 1 +25 Severina i zbor udruge Domino - 10 Celebrity Severina se oglasila nakon velikog marša žena: ''Neka ovo bude svake nedjelje, jer su nam subote zauzete...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Jurčić Tia Jurčić - 3 Tia Jurčić - 1 Tia Juričić i Kenny Smith - 1 +16 Tia Jurčić i Kenny Smith Celebrity Tia Jurčić potvrdila višetjedna šuškanja o njoj i NBA zvijezdi, nedavno se rastala od Mamića: ''Moj poseban čovjek!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene