Nema sad fotošopa

Zbog mladolikog izgleda zvijezde hit-serije malo malo tko vjeruje u njezine godine, ali sada je konačno pokazala svoje stvarno lice!

Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 3 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 8 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico Donna D'Errico - 1 +22 Donna D'Errico - 5 Galerija

Donna D'Errico pojavila se na jednom humanitarnom događanju u Los Angelesu i sve iznenadila svojim izgledom.

Američka glumica Donna D'Errico bila je jedan od zvijezdi koje su se pojavila na crvenom tepihu humanitarnog događanja Last Chance For Animals na Beverly Hillsu, a bila je to jedna od rijetkih prilika da ju vidimo u javnosti.

55-godišnja glumica koja se proslavila u seriji"Baywatch", na svom profilu na Instagramu često objavljuje svoje fotografije na kojima izgleda jako mladoliko i za koje su je optužili da su čisti fotošop, sada se pojavila u nešto čednijem izdanju nego smo od nje navikli.

Za tu je priliku odabrala dugu narančastu haljinu ispod koje nije obukla grudnjak, a dodatnu pažnju je plijenilo i njezino lice jer sve zanima kako izgleda u stvarnom životu i pretjeruje li zaista toliko s obrađivanjem fotografija.

Gledajući Donnine objave na Instagramu, njezinim je obožavateljima teško povjerovati da ima 55 godina i da izgleda poput Barbie lutke, a jednom je prilikom sama govorila o svom izgledu i hvalila ga. Tada je otkrila da dobro izgleda zbog biljne prehrane koje se pridržava i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu. I dalje se bavi glumom, a među posljednjim filmovima koje je snimila su "116 MacDougal" i "Escape from Area 51".

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +31 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica obline je jedva ugurala u tijesnu haljinicu, bujne grudi prelijevale su se iz dekoltea!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Kocsis Nela Kocsis Nela Kocsis - 5 Nela Kocsis - 3 +20 Nela Kocsis - 2 Celebrity Atraktivna osječka glumica oduševila svojom pojavom na javnom događanju nakon dugo vremena, čak su i zanimljive čizme pale u drugi plan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene