Ne sliči sebi

Droga i alkohol potpuno su izmijenili ljepoticu kakvu pamtimo s početka karijere, teško ju je prepoznati na prvu

Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) +0 Demi Lovato (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Lovato uvijek je otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima, a nakon posljednjeg posjeta klinici za odvikavanje potpuno se promijenila i fizički.

Pop-zvijezda Demi Lovato ovoga tjedna bila je glavna meta paparazza kada je iz kuće izašla u ležernu šetnju. 29-godišnju pjevačicu fotografi su uhvatili u društvu prijateljice, a na sebi je imala jednostavnu trenirku, običnu majicu te je lice sakrila sunčanim naočalama i kapom.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Profimedia) Teška sudbina Tek joj je 28, a iza nje je pravi pakao: Zaprepastila pričom o trenutku kad je umalo umrla!

Pjevačica je dobila nekoliko kilograma i promijenila frizuru pa je zapravo daleko od pjevačice kakvu pamtimo s početaka karijere, no nakon posljednje rehabilitacije rekla je kako se osjeća dobro te da namjerava tako i ostati.

U njezinoj pratnji bio je i zaštitar, a Demi je prije samo nekoliko dana otkrila kako planira objaviti dokumentarnu seriju "Unidentified".

Radi se o seriji koja prati pjevačicu i njezine prijatelje tijekom avanture u nacionalnom parku Joshua Tree, gdje su bili u potrazi za izvanzemaljcima. "Imala sam nevjerojatno iskustvo u Joshua Treeu i želim saznati što se ondje zapravo dogodilo", rekla je pjevačica nedavno medijima.

Lovato inače nema dlake na jeziku kada su u pitanju njezini psihički problemi.

Već je ranije govorila o depresiji, poremećajima ishrane i ovisnostima, a nije tajna da je u nekoliko navrata bila u klinikama za rehabilitaciju. Nedavno je u dokumentarnom filmu otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka.

 

Kada je imala 18 godina, Demi je otišla u kliniku za odvikavanje. Pati od bipolarnog poremećaja te se borila s ovisnošću o drogama i poremećajem u prehrani. Nekoliko godina bila je čista, no kasnije je priznala kako se bori s alkoholizmom te se i dalje drogira. U lipnju 2018. godine predozirala se te je umalo umrla. Provela je dva tjedna u bolnici te je ponovno bila u centru za odvikavanje.

 

Lovato nikada nije skrivala svoje probleme, a jedan od njih bio je i njezin odnos s ocem Patrickom, s kojim je prekinula sve veze i nikada to nije promijenila. Često je spominjala kako je otac bio nasilan prema njoj i majci. "Bio je zao, ali je htio biti dobra osoba. Htio je spasiti obitelj, no ipak je rekao kako je sretan zbog moje majke kada se ponovno udala", ispričala je Lovato u jednom intervjuu. Otac joj je preminuo 2013. godine od posljedica raka, a kasnije je pjevačica ispričala i kako je bio psihički bolestan.

Prošle godine je objavila kako je zaručena s dečkom Maxom Ehrichom, no ubrzo zatim par je objavio da su prekinuli. Max je pjevačici slomio srce, a ubrzo nakon toga pronašao je i novu djevojku. Šuškalo se da je razlog prekida njihovih zaruka bila još jedna pjevačica, točnije Selena Gomez. Naime, Dami navodno nije mogla podnijeti glasine o porukama koje je Max 2015. godine slao njezinoj kolegici i prijateljici i u kojima je uspoređivao njih dvije te govorio Seleni da je ljepša i bolje pjeva.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli (FOTO: PR) +0 Andrea Bocelli (FOTO: PR) Zanimljivosti Od 12. godine je potpuno slijep, svijet osvaja svojim talentom, a on i njegova 26 godina mlađa supuga ispisali su jednu od najljepših ljubavnih priča

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić - 6 Celebrity Lijepa supruga Matea Kovačića objavila fotku s roditeljima koje rijetko pokazuje, pogledajte od koga je naslijedila izgled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene