Ili traži utjehu?

Ni loše vijesti nisu je omele da pobjegne na romantični odmor, paparazzi su ju uhvatili u izdanju koje je za nju prava rijetkost

Dakota Johnson Dakota Johnson Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson i Chris Martin - 6 Dakota Johnson i Chris Martin - 4 Dakota Johnson i Chris Martin - 2 Dakota Johnson i Chris Martin - 1 Dakota Johnson i Chris Martin - 3 Dakota Johnson i Chris Martin - 5 Dakota Johnson - 19 Dakota Johnson - 20 Dakota Johnson - 14 Dakota Johnson - 11 +22 Dakota Johnson - 10 Galerija

Dakota Johnson i Chris Martin snimljeni su na odmoru u Meksiku, kamo su se otputili nakon loših komentara i kritika o njezinom novom filmu "Madame Web".

Holivudska glumica Dakota Johnson otputovala je u Puerto Vallartu u Meksiku, zajedno sa svojim partnerom Chrisom Martinom gdje su je snimili paparazzi i to nakon vijesti da je njezin najnoviji film "Madame Web" imao katastrofalan premijerni vikend.

Nakon brojnih negativnih komentara kritičara, koji su njezin najnoviji projekt proglasili jednim od najgorih filmova o superjunacima u posljednje vrijeme, neki bi pomislili da je 34-godišnja Dakota potražila utjehu na sunčanoj plaži sa svojim 46-godišnjim partnerom.

Pogledaji ovo Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Preporuke Golišave scene joj nisu problem, ne zna kad će se prestati skidati, a sad ju očekuje važna i drugačija uloga

No unatoč lošim vijestima da je njezin napeti triler i službeno Sonyjev film s najmanjom zaradom svih vremena, glumica je izgledala ravnodušno dok se brčkala u oceanu u visoko rezanom bijelom kupaćem kostimu, u kojima je inače rijetko viđamo. 

Paparazzi su nju i frontmena grupe Coldplay snimili dok su ulazili u ocean držeći se za ruke, a on je u jednom trenutku uhvaćen kako moli na plaži. 2021. godine šuškalo se da su se zaručili, no ni Dakota ni Chris javnosti ni medijima nisu ništa potvrdili.

Pogledaji ovo Dakota Johnson - 18 Celebrity Glumica se pojavila u haljini zbog koje su mnogi pomislili da je zapravo gola, pogledajte kreaciju koja je izazvala pomutnju!

2019. godine pisalo se i da su prekinuli zbog toga što ona ne želi imati djecu, ali par se vrlo brzo pomirio te su brzo nakon toga opet viđeni zajedno.

Dakota je osim u filmu '’50 nijansi sive'' glumila u brojnim drugim uspješnim filmovima poput ''Društvene mreže'', ''Mračne kćeri'', ''Prijateljima'' i drugima.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 3 +22 Andrej Plenković - 2 Zanimljivosti Osvanula je fotka iz vremena kad je naš premijer bio vaterpolist: "Vidi mišića, i pločice se vide..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Petar Grašo, Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić novom fotografijom obožavateljima uljepšala dan, jedan detalj na njoj svidio im se još više od frizure!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene