Izgubila 20 kilograma

Bivša pop ikona opet izgleda kao u danima najveće slave: Utegnula se u uski korzet i zapalila scenu, baš kao nekada!

Christina Aguilera Christina Aguilera Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera Christina Aguilera - 5 Christina Aguilera - 4 Christina Aguilera - 3 Christina Aguilera - 2 Christina Aguilera - 1 Christina Aguilera - 7 Christina Aguilera - 5 Christina Aguilera - 1 Christina Aguilera - 4 +15 Christina Aguilera - 9 Galerija

Nakon gubitka dvadesetak kilograma, Christina Aguilera ponovo je pokazala vitku liniju na nastupu u Las Vegasu.

Poznata pjevačica Christina Aguilera proteklog tjedna nastupila u takozvanom "Gradu grijeha", Las Vegasu, a mnogi su tada primijetili njezinu drastičnu promjenu figure. 

Pogledaji ovo Christina Aguilera Nekad i sad Bivša pop ikona bila je ponosna na svoje bujne obline, no sad se pohvalila nikad užim strukom i drastičnom transformacijom!

43-godišnja pjevačica pokazala je svoju vitku tjelesnu građu u golišavom kostimu sa srcolikim izrezom, a na nogama je nosila visoke bež čizme na petu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Christina se zadnjih godina dičila ženstvenim oblinama pa su sada mnogi obožavatelji komentirali kako joj ovakav izgled uopće ne stoji te da je premršava.

S druge strane, ima i onih koji tvrde da pjevačica izgleda bolje nego ikad, odnosno kao u najslavnijim danima. 

Izgleda li vam Christina bolje prije ili sada?

  • Bolje je izgledala prije
  • Bolje izgleda sada

Ukupno glasova:

Inače, pjevačica je prethodno javno izjavila kako mrzi biti supermršava i kako je počela prihvaćati i voljeti svoje obline, o čemu je pisao magazin Health, no čini se kako je promijenila mišljenje.

Christina je prema pisanju stranih medija izgubila oko 20 kilograma i to nakon što je ograničila dnevne obroke i unosi samo 1600 kalorija, drži se režima prehrane bogate biljkama i konzumira jarko obojeno voće i povrće svaki dan.

Osim toga navodno uživa u jogi, boksu, vježbama snage kao i kardio vježbama i vježba dva do pet puta tjedno, piše In Touch Weekly.

Pogledaji ovo Christina Aguilera Nekad i sad Uvukla se u tijesan outfit da pokaže ogromnu promjenu na sebi, opet izgleda baš kao prije 20 godina kada je bila na vrhuncu slave!

Jednom je prilikom napomenula i da se također prestala vagati te objasnila svoju odluku.

"Kad sam radila na filmu Burlesque, toliko sam smršavjela da sam bila previše mršava. Ne važem se, vodim se time kako se osjećam u svojoj odjeći. Ono što izgleda dobro na jednoj osobi možda neće izgledati dobro na drugom tipu tijela. Sigurna sam u sebe i treba vremena da se dođe do takvog razmišljanja, ali tajna se krije u prihvaćanju sebe i svojeg tijela" zaključila je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Ella Dvornik +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene