"prošao je kroz hrpu testova"

Bivši James Bond otkrio što iskreno misli o potencijalnom nasljedniku: "Podržat ću ga ako..."

Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju George Lazenby kao James Bond - 5 George Lazenby kao James Bond - 4 George Lazenby kao James Bond - 3 George Lazenby kao James Bond - 2 George Lazenby kao James Bond - 1 Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson Sam Taylor-Johnson, Aaron Taylor Johnson Aaron i Sam Taylor-Johnson Aaron i Sam Taylor-Johnson +20 Aaron Taylor-Johnson - 8 Galerija

George Lazenby rekao je da će podržati novog James Bonda ako će lik biti dobro napisan te je poručio glumcu da ostane vjeran sebi i da si prilagodi ulogu kako bi mu odgovarala.

Britanski glumac Aaron Taylor-Johnson ovih je dana jedan od najpopularnijih u filmskom svijetu nakon što se saznalo da je potencijalno novi James Bond i nasljednik Daniela Craiga

Australski glumac George Lazenby, koji je tumačio slavnog tajnog agenta Jamesa Bonda u jednom filmu "U službi njenog Veličanstva" iz 1967. godine, odobrio je Aarona Taylora-Johnsona kao idućeg agenta 007.

Prema navodima TMZ-a, Lazenby je rekao da bi se Taylor-Johnson mogao nositi s vratolomijama i svim damama koje vole slavnog agenta u smokingu.

Pogledaji ovo Aaron Taylor-Johnson Celebrity Ovi vrući prozori novog Jamesa Bonda snimljeni su u Hrvatskoj, a obišli su cijeli svijet!

Isto tako, Lazenby je primijetio da ne misli da je uloga već pripala Tayloru-Johnsonu.

"Kada je on bio na audiciji za ulogu iz šezdesetih, prošao je kroz hrpu različitih testova i audicija prije nego što ju je zapravo dobio".

Mislite li da će Aaron biti sljedeći James Bond?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Također je rekao da će podržati novog James Bonda ako će lik biti dobro napisan te je poručio glumcu da ostane vjeran sebi i da si prilagodi ulogu kako bi mu odgovarala. 

Pogledaji ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Nekad i sad Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Podsjetimo, osim te vijesti u fokusu se, naravno, našao i Aaronov privatni život koji je poprilično zanimljiv, s obzirom na to da je njegova supruga Sam Taylor-Johnson od njega starija 24 godine. Par koji zbog te velike razlike u godinama privlači veliku pozornost javnosti upoznao se 2009. godine na setu filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava", kada je on imao svega 18, a ona 42 godine. Ubrzo su počeli izlaziti, a vjenčali su se u Babington Hooseu u Somersetu u lipnju 2012. godine. 2010. su dobili svoje prvo dijete, kćer Wyldu Rae, a iste godine kada su stali pred oltar rodila im se i kći Romy Hero.

Unatoč svemu tome slavni je par često na meti negativnih komentara dušebrižnika koji se čude razlici u njihovim godinama, a Aaron je sada otkrio kakvo je njegovo mišljenje o tome.

Pogledaji ovo Sam Taylor-Johnson, Aaron Taylor Johnson Celebrity Novi James Bond suprugu je upoznao kad je imao 18, a ona 42 godine: Mogao je imati svaku koju je htio, ali odabrao je baš nju!

"Morate shvatiti je da sam ja s 13 godina radio stvari koje većina ljudi radi u dvadesetima. Radite nešto što je drugima prebrzo? Ja to ne razumijem. U kojoj biste brzini trebali uživati u životu? Bizarno mi je to", izjavio je Aaron u intervjuu za magazin Rolling Stone.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 4 Celebrity Knoll se možda preselila u Ameriku, ali Hrvatsku ne zaboravlja, ovako je našim nogometašima čestitala na pobjedi!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena +27 Lepa Brena Celebrity Lepa Brena upozorila na prevaru koja se veže uz njeno ime: "Podnijet ću sve pravne sankcije..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene