''želim vas obavijestiti...''

Lepa Brena upozorila na prevaru koja se veže uz njeno ime: "Podnijet ću sve pravne sankcije..."

Lepa Brena Lepa Brena Marko Lukunic/PIXSELL 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena In Magazin: Lepa Brena - 3 In Magazin: Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 9 +21 In Magazin: Lepa Brena - 1 Galerija

Lepa Brena zaprijetila je pravnim sankcijama nakon što je saznala da je jedan brend upotrijebljavo njezin lik i djelo u svrhe svoje promocije.

Regionalna zvijezda Lepa Brena našla se u problemu kada je shvatila da se njezin lik i djelo zloupotrebljavaju u svrhe reklamiranja lijeka protiv dijabetesa.

"Želim vas obavijestiti da se u javnosti reklamira preparat, odnosno kapsule, koji koriste moj lik, koristeći intervju koji im nikada nisam dala. Upozoravam vas da se njime nisam liječila i zbog toga ću podnijeti sve pravne sankcije", poručila je Brena.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Prošla je 41 godina od trenutka kad je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, mlađim generacijama ova je snimka novi hit na internetu!

Smatrate li da treba ići na sud u ovakvim situacijama?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Lepa Brena bila je apsolutna kraljica bivše Jugoslavije, a sada je na društvenim mrežama opet postao apsolutni hit njezin gaf na pozornici.

Naime, 23. ožujka 1983. godine nastupala je u Mostaru, gdje je na pozornici tijekom izvedbe pjesme "Duge noge za igranje" doživjela nezgodu.

Pogledaji ovo Viktor Živojinović - 3 Celebrity Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

Dok je plesala, Brena je toliko jako dignula nogu u zrak da se lupila u glavu i pala na pod. No brzo je ustala i nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo, a snimka je ostala zauvijek zapamćena u njezinoj karijeri.

Od toga trenutka prošla je 41 godina, a čini se kako taj Brenin nastup nikada neće pasti u zaborav jer je dokazano da je iz godine u godinu sve veći i veći hit koji se dijeli na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 6 inMagazin Mia Negovetić o preobrazbi u Lepu Brenu: ''Drago mi je da sam baš ja nju dobila, mislila sam da će mi biti teže naći se u tom žanru''

Prošle godine Brena je i sama podijelila to sjećanje pa nasmijala pratitelje.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Slađana Milošević Slađana Milošević Slađana Milošević Slađana Milošević +4 Slađana Milošević Celebrity Slađana Milošević preminula je od rijetkog sindroma: ''Način liječenja i dalje je nepoznat doktorima...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Banderas - 3 Antonio Banderas - 2 Antonio Banderas - 1 Antonio Banderas - 4 +15 Antonio Banderas - 5 Celebrity Svjetski poznati glumac u nesvakidašnjoj odjeći teško se istaknuo među okupljenim građanima, skupa su sudjelovali u običaju karakterističnom za njegovo rodno mjesto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene