poseban obred

Svjetski poznati glumac u nesvakidašnjoj odjeći teško se istaknuo među okupljenim građanima, skupa su sudjelovali u običaju karakterističnom za njegovo rodno mjesto

Antonio Banderas - 4 Antonio Banderas - 4 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Banderas - 3 Antonio Banderas - 2 Antonio Banderas - 1 Antonio Banderas - 4 Antonio Banderas - 5 Antonio Banderas - 6 Antonio Banderas - 7 Antonio Banderas - 8 Antonio Banderas Antonio Banderas +9 Antonio Banderas Galerija

Holivudski glumac Antonio Banderas sudjelovao je u vjerskoj proslavi, u ovakvom izdanju još ga nismo vidjeli.

Jedan od najpoznatijih glumaca na svijetu Antonio Banderas ovih dana boravi u rodnoj Malagi, gdje mu društvo pravi njegova djevojka Nicole Kimpel.

Iako ga i u javnosti rijetko vidimo, u ovoj ulozi nikad se nije pojavio, a mnogi ga na najnovijim fotografijama ne bi ni prepoznali.

Naime, glumac je sudjelovao u velikoj proslavi ''Lagrimas y favores'', koja se uoči Uskrsa održava u Malagi i to je za tamošnje stanovnike jedan od najvećih i najvažnijih događaja u godini.

Osim što je Banderas bio odjeven poput svećenika, mnoge su njegove nove fotografije iznenadile jer nisu znali da je glumac veliki vjernik.

Kako je izgledao na misnom slavlju, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Zanimljivosti Kćer slavnih glumaca izrasla jeu pravu ljepoticu, no za razliku od sestre koja je zvijezda filmova, ona je imala drugu želju

Inače, Banderas je pretprošle godine otkrio da mu se život promijenio otkako je 2017. godine pretrpio srčani udar.

"Shvatio sam da je to vjerojatno jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile jer je odjednom sve postalo nevažno i ono što me svakodnevno brinulo postalo je besmisleno. Pomislio sam, zašto razbijam glavu kad ću umrijeti?" priznao je glumac.

U emisiji Jimmy Kimmel Live ispričao je i kako mu je njegova 20 godina mlađa djevojka Nicole Kimpel spasila život jer mu je pružila prvu pomoć kad ga je zaboljelo u prsima. Naime, noć prije srčanog udara Kimpel je otišla kupiti tablete protiv bolova jer ju je boljela glava. Srećom, kupila je aspirin, što je spasilo Banderasa od smrti sljedećeg dana.

"Sljedećeg jutra, kada su mi počeli simptomi i jasno sam znao što se događa, stavila mi je jedan od onih aspirina na jezik i to mi je spasilo život", ispričao je.

Banderas i Kimpel u vezi su od 2014. godine, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

On iza sebe ima brak s Melanie Griffith, s kojom ima i kćer Stellu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska nogometna reprezentacija - 6 Hrvatska nogometna reprezentacija - 8 Hrvatska nogometna reprezentacija - 10 Hrvatska nogometna reprezentacija - 11 +16 Hrvatska nogometna reprezentacija - 3 Celebrity Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene